Kom i kontakt med din spirituelle guide

Kom i kontakt med din spirituelle guide

Guider er længere nede i englehierarkiet og vejleder os på et mere jordisk plan – oftest viser de sig gennem små tegn i hverdagen eller intuitive indskydelser. De hvisker os i øret eller sender os beskeder gennem film, drømme, fremmede, venner og bekendte eller for eksempel sangtekster eller dufte og smagsoplevelser eller ”tilfældige” erindringer, der dukker op hos os. Det gælder om at leve et nærværende liv, hvis man vil kende til engleplanet – for det kræver, at vi har nærvær til at bemærke deres tilstedeværelse.

Vores personlige guider skifter livet igennem, fordi vi forandrer os med livets faser og kan have brug for forskellige vejledere til forskellige livsfaser og livsovergange. De forskellige guider kan repræsentere forskellige sider af vores sjæl. De vil ofte arbejde med at styrke vores intuition, som for de fleste – når først man åbner op for den – bliver stærkere med alderen.

Når man skal kontakte englene og sine guider, er det vigtigt, at man er uforstyrret og i ro. Den tilstand opnår man bedst ved at vælge at være i rare omgivelser, lukke af for elektronik og forstyrrelser og så fordybe sig i sit åndedræt, til man mærker roen sænke sig i krop og sind.

Mit eget guidepanel

Mit eget guidepanel består af mine hovedguide, mrs. Campbell, og to mandlige guider. Når jeg spørger dem om råd og vejledning, svarer de mig i fremtidsbilleder. Jeg ser altid fremtiden på højre hånd og fortiden på venstre hånd. Jeg kan bedst forklare det sådan, at de viser mig stoppesteder på livets vej. Og så kan jeg vælge at stå af eller at sige på bussen.

Da jeg spurgte til min fremtidige mand for snart sytten år siden, altså om hvem jeg ville blive og få børn med, spurgte jeg også til hans energi og hans væremåde – hvordan han så ud, hvordan vi ville klinge sammen, hvordan han duftede og så videre.

For på den led bliver det nemmere for guiderne at besvare mine spørgsmål – guiderne taler nemlig ofte til os gennem sanserne. Man får ikke svar som ”Martin Andersen, 29 år, Lærkevej 30 i Faaborg”. De afdøde og guiderne svarer i billeder, i stemninger, i følelser og i symboler.

Det er på helt samme vis, det fungerer, hvis du er min klient. Jeg ser, fornemmer, mærker og hører de mennesker, som er på vej til at dukke op i dit liv og blive betydningsfulde for dig. Det er også det, du selv vil blive i stand til, når først du opdager og får optrænet dine egne evner.

Udpluk fra bogen – FIND IND TIL SJÆLENS LYS

Dette er et udpluk fra min bog – FIND IND TIL SJÆLENS LYS. Ønsker du at læse mere om spirituelle guider, så finder du bogen her:

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"