Afdødkontakt

Har du mistet en af dine kære?

Eller syntes du at den åndelige verden er interessant? Er du måske bare nysgerrig af sind? Så er en afdødkontakt oplagt for dig.

Det at have mistet, om det er mor, far, barn, bror, ven – det gør ondt og kan efterlade mange spørgsmål som kun den afdøde kan svare på. Derfor kan denne kontakt være det mest healende i en sorgproces. 

De kære afdøde kommer tit med bevisførelse, så du er sikker på, at vedkommende er igennem og når kontakten er der, har de meget på hjertet, som de gerne vil dele med dig. Du kan også undervejs stille spørgsmål til dem. 

Til en afdødkontakt vil jeg etablere kontakt til den åndelige verden og lade den/de afdøde, der gerne vil komme igennem til dig, komme frem.

Afdødkontakt
krystalkugle Rikke Rasmussen

Individuel afdødkontakt seance

Til dig, der har et ønske om at skabe kontakt til en kær afdød. Du sidder måske med et stort savn eller mangler svar på vigtige spørgsmål. En følelse der sidder fast, der trænger til at blive forløst.

Priser:

  • 30 minutter 1.650 kr.
  • 45 minutter 2.350

Afdødkontakt for par

Til jer der ønsker at dele en smuk healende afdødkontakt seance sammen som par. Måske har I begge mistet, eller blot ønsker at støtte den anden. Det kan føles mere trygt at have nogen at dele denne seance med – både under og efter.

Pris:

  • 45 minutter 2.900 kr.

Afdødkontakt seance for familier

Når man mister en kær, påvirker det som regel hele familien. Derfor er det muligt at booke en afdødkontakt seance, hvor I alle er til stede og får etableret kontakt. Her kan I få svar på spørgsmål, sige et sidste farvel eller blot mærke varmen og kærligheden.

En unik oplevelse, der ligeledes vil binde jer sammen om den I har mistet, men som stadig er hos jer.

Pris

  • 45 minutter 2.900 kr.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"