Afdød kontakt uddannelse

Forløb med fuldt fokus på det evige liv

Bliv uddannet medie på denne unikke uddanelse skabt af Rikke Rasmussen.

På denne udannelse vil du få alle de fundamental og overbyggende værktøjer til at skabe afdød kontakt, og fremføre et sublimt medieskab. Du vil lærer at se, føle, hører, og kommunikere med afdøde, både i ren afdød kontakt og via psykometri (kontakt til afdød igennem genstand) og fotometri (kontakt til afdød igennem et fotografi)

Nogle af de emner vi vil arbejde med er:
– Klarhøring
– Klarføling
– Klarsyn
– Bevisførelse
– Ren kommunikation
– Fotometri
– Psykometri
– Etik
– Videreførelse til den anden side
– Individuel afdød kontakt
– Klarsynsdemonstration

Du vil få opbygget din energi og styrket dine spirituelle sanser, så du kan kører en stærk og skarp afdød kontakt på et niveau, hvor du kan være praktiserende medie, men uddannelsen egner sig også til dig, der ønsker at forbedre dine personlige spirituelle færdigheder.

Alle er velkomne, begynder som øvede, da jeg mener at et bredt spektrum af niveauer skaber den bedste dynamik på disse uddannelseshold.

Afdød kontakt er noget af det reneste, klareste og smukkeste spirituelle arbejde man kan lave. Det at have mistet om det er mor, far, barn eller søskende det gør ondt, og kan efterlade mange spørgsmål, som kun den afdøde kan svare på. Derfor kan denne kontakt være det mest healende i en sorg proces , til at leve med vished om at de er omkring dig. I min mange år som clairvoyant og medie, har afdød kontakt altid været det jeg brænder for, da et gensyn fra den anden side er det mest givende og energifyldte for en klient at modtage – hvad end de afdød blot kommer med en kærlig hilsen, eller med konstruktive og brugbare budskaber til modtageren.

Datoer for hold 20/20

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen ring på tlf.: 26 80 69 64 eller send en e-mail på rikke@rikkerasmussen.dk

Prisen inkludere lækker grøn frokost på Bistro28

Modul
Dato
Tid
Modul l
1. -2. Oktober 2020
Begge dage 09:00-15:00
Modul ll
5.-6. November 2020
Begge dage 09:00-15:00
Modul lll
3.-4. December 2020
Begge dage 09:00-15:00

“Jeg mødte op en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevidst om at der er mere mellem himmel og jord, og at Rikke har direkte kontakt til det. 
Tak for den indsigt du har givet mig.”

-Ulla, sygeplejerske

Pris/betaling

DKK 14.995,-
(depositum på DKK 4.000,- skal indbetales ved tilmelding, resten af beløbet kan fordeles på op til 2 rater (hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus)

Adresse

Min praksis
Folkevej 28A
2820 Gentofte

Information

Ud over uddannelses dagene skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende