Afdød kontakt uddannelse

Forløb med fuldt fokus på det evige liv

Bliv uddannet medie på denne unikke uddannelse skabt af Rikke Rasmussen.

På denne uddannelse vil du få alle de fundamentale og opbyggende værktøjer til at skabe afdødkontakt og fremføre et sublimt medieskab.

Du vil lære at se, føle, høre og kommunikere med afdøde, både i ren afdødkontakt og via psykometri (kontakt til afdød igennem genstand) og fotometri (kontakt til afdød igennem et fotografi)

Nogle af de emner vi vil arbejde med er:
– Klarhøring
– Klarføling
– Klarsyn
– Bevisførelse
– Ren kommunikation
– Fotometri
– Psykometri
– Etik
– Videreførelse til den anden side
– Individuel afdødkontakt
– Klarsynsdemonstration

Fundamentet for denne uddannelse

Du vil få opbygget din energi og styrket dine spirituelle sanser, så du kan køre en stærk og skarp afdødkontakt på et niveau, hvor du kan være praktiserende medie, men uddannelsen egner sig også til dig, der ønsker at forbedre dine personlige, spirituelle færdigheder.

Alle er velkomne, begynder som øvede, da jeg mener, at et bredt spektrum af niveauer skaber den bedste dynamik på disse uddannelseshold.

Afdødkontakt er noget af det reneste, klareste og smukkeste spirituelle arbejde, man kan lave. Det at have mistet, om det er mor, far, barn eller søskende, gør ondt, og kan efterlade mange spørgsmål, som kun den afdøde kan svare på. Derfor kan denne kontakt være det mest healende i en sorgproces, til at leve med vished om at de er omkring dig. I min mange år som clairvoyant og medie, har afdødkontakt altid været det, jeg brænder for, da et gensyn fra den anden side er det mest givende og energifyldte for en klient at modtage – hvad end de afdøde blot kommer med en kærlig hilsen eller med konstruktive og brugbare budskaber til modtageren.

Den samlede uddannelse består af tre 2-dages moduler.

Hvordan er forløbet, indholdet og udbyttet?

Sammen med 10-14 andre kursister vil du over nogle måneder træne og arbejde med dine spirituelle energier på min afdøde kontakt uddannelse. Uddannelsen vil bestå af en del øvelse såvel som træning af intuitive, healende evner. Der vil være øvelser både med og uden brug af hjælpemidler, så du lærer, hvordan du bedst og lettest finder ind til din intuition og spiritualitet.
 
Jeg er din primære lærer, underviser og guide gennem hele uddannelsen. Undervejs i forløbet (ikke hver gang) vil du også få fornøjelsen af 1-2 gæstelærere, der sikrer variation, perspektiv og dynamik, og på den måde supplerer mig og bringer dig godt og trygt i mål.
 
Du finder på denne afdøde kontakt uddannelse frem til, hvor dine åndelige styrker og evner ligger, og hvad der er dit potentiale. Du lærer også, hvordan du skaber kontakt til dit indre og får svar fra den åndelige verden, og du vil finde balancen i din energi, så du lettere kan arbejde med dig selv og den åndelige verden.
Afdødkontakt
Afdødkontakt
Afdødkontakt

Datoer for hold, 2024/25

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen ring på tlf.: 26 80 69 64 eller send en e-mail på rikke@rikkerasmussen.dk

Modul
Dato
Tid
Modul l
06.-07. December 2024
Begge dage 09:00-15:00
Modul ll
09.-10. Januar 2025
Begge dage 09:00-15:00
Modul llI
06.-07. Februar 2025
Begge dage 09:00-15:00

“Jeg mødte op en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevidst om at der er mere mellem himmel og jord, og at Rikke har direkte kontakt til det. 
Tak for den indsigt du har givet mig.”

-Ulla, sygeplejerske

Pris/betaling

DKK 14.995,-
(depositum på DKK 3.000,- skal indbetales til Skjern Bank reg. 7780 konto 0006841886 ved tilmelding, resten af beløbet kan fordeles på 4 rater – sidste rate skal være betalt inden afslutning af uddannelsen)

Adresse & info

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

HUSK

Ud over uddannelses dagene skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"