Afdød kontakt uddannelse

Forløb med fuldt fokus på det evige liv

Bliv uddannet medie på denne unikke uddannelse skabt af Rikke Rasmussen.

På denne uddannelse vil du få alle de fundamentale og opbyggende værktøjer til at skabe afdødkontakt og fremføre et sublimt medieskab. Du vil lære at se, føle, høre og kommunikere med afdøde, både i ren afdødkontakt og via psykometri (kontakt til afdød igennem genstand) og fotometri (kontakt til afdød igennem et fotografi)

Nogle af de emner vi vil arbejde med er:
– Klarhøring
– Klarføling
– Klarsyn
– Bevisførelse
– Ren kommunikation
– Fotometri
– Psykometri
– Etik
– Videreførelse til den anden side
– Individuel afdødkontakt
– Klarsynsdemonstration

Du vil få opbygget din energi og styrket dine spirituelle sanser, så du kan køre en stærk og skarp afdødkontakt på et niveau, hvor du kan være praktiserende medie, men uddannelsen egner sig også til dig, der ønsker at forbedre dine personlige, spirituelle færdigheder.

Alle er velkomne, begynder som øvede, da jeg mener, at et bredt spektrum af niveauer skaber den bedste dynamik på disse uddannelseshold.

Afdødkontakt er noget af det reneste, klareste og smukkeste spirituelle arbejde, man kan lave. Det at have mistet, om det er mor, far, barn eller søskende, gør ondt, og kan efterlade mange spørgsmål, som kun den afdøde kan svare på. Derfor kan denne kontakt være det mest healende i en sorgproces, til at leve med vished om at de er omkring dig. I min mange år som clairvoyant og medie, har afdødkontakt altid været det, jeg brænder for, da et gensyn fra den anden side er det mest givende og energifyldte for en klient at modtage – hvad end de afdøde blot kommer med en kærlig hilsen eller med konstruktive og brugbare budskaber til modtageren.

Afdødkontakt
Afdødkontakt
Afdødkontakt

Datoer for hold, 2023

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen ring på tlf.: 26 80 69 64 eller send en e-mail på rikke@rikkerasmussen.dk

Modul
Dato
Tid
Modul l
16-17. november 2023
Begge dage 09:00-15:00
Modul ll
7-8. December 2023
Begge dage 09:00-15:00
Modul llI
4-5. Januar 2024
Begge dage 09:00-15:00

“Jeg mødte op en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevidst om at der er mere mellem himmel og jord, og at Rikke har direkte kontakt til det. 
Tak for den indsigt du har givet mig.”

-Ulla, sygeplejerske

Pris/betaling

DKK 14.995,-
(depositum på DKK 4.000,- skal indbetales ved tilmelding, resten af beløbet kan fordeles på op til 2 rater (hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus)

Adresse

Min praksis
Ryesgade 72
2100 København Ø

Information

Ud over uddannelses dagene skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV