Blog

En dør åbner

I dag vil jeg gerne dele en historie fra det virkelige liv. En historie fra min praksis, der rørte mig dybt, og som stadig sidder i mig.

Healing uden grænser

I denne tid, har vi alle brug for ekstra energi til at holde os selv og vores dagligdag på rette spor. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale, at give dig selv en smuk energioplevelse i form af fjernhealing.

Påskefred

Påsken er over os, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende mine varmeste påskehilsner, og ønske jer, alle mine følgere, en glædelig påske!

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

De 5 afgørende minutter

Vi fortsætter, hvor vi slap i sidste uge. I sidste uge kom vi omkring vores psykiske sanser og evner som mennesker, og hvordan vi kan bruge dem i en åndelig sammenhæng. Men hvordan udfolder vi så vores evner i praksis, og udnytter deres enorme potentiale?

Har du evner?

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

Far og søn i hver sin verden

Jeg har for nyligt fået min dejlige praksis istandsat. I den forbindelse får jeg besøg af Michael, der skal stå for at slibe gulvene. En