Blog

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Vi er alle clairvoyanter

Vi har alle vores indre clairvoyant. Det er i hvert fald min overbevisning. Spørgsmålet er, om du har mod på at skabe forbindelsen, og arbejde med de evner, der gemmer sig i dit indre.

De healende dråber

I disse dage, hvor vi tilbringer meget tid derhjemme, er det vigtigt ikke bare at styrke og rense os selv, men også vores hjem, og der hvor vi opholder os.

En dør åbner

I dag vil jeg gerne dele en historie fra det virkelige liv. En historie fra min praksis, der rørte mig dybt, og som stadig sidder i mig.

Healing uden grænser

I denne tid, har vi alle brug for ekstra energi til at holde os selv og vores dagligdag på rette spor. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale, at give dig selv en smuk energioplevelse i form af fjernhealing.

Påskefred

Påsken er over os, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende mine varmeste påskehilsner, og ønske jer, alle mine følgere, en glædelig påske!

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV