Bønner til at opløse tunge tilstande

Bønner til at opløse tunge tilstande

Hvis vi er nærtstående med et menneske, der har det svært, kan det ikke undgå at påvirke os. Når vi er tætte med nogen, findes der en direkte energisk forbindelse mellem os. Det kan være et familiemedlem, en ekskæreste, en ven eller måske en kollega eller noget helt fjerde, som du har det svært med, eller som har det svært. Her er det en god støtte og kilde til forandring at bede for vedkommende. Kontakt universet, englene eller hvem nu, og bed om at få tilgivet og opløst de tilstande, du oplever, er hindrende for personen. Bed om, at der bliver sendt lys, healing og varme til personen.

Mange oplever, at det hurtigt gør en markant forskel for vedkommende og for relationen. Og du behøver ikke fortælle vedkommende om det, hvis han eller hun ikke vil forstå dig eller ikke vil være tilpas med det Det virker alligevel.

Jeg vil opfordre dig til at bruge bønnens kraft til at give slip på hvad som helst, du ønsker at blive fri af – karmiske bånd, slægtens traumer, uhensigtsmæssige overbevisninger, sygdomme, der rejser i slægten, og alskens karma og gammelt utøj. Bønne sætter dig i forbindelse med noget større, og den styrker derfor også dine spirituelle evner og dine evner til at kommunikere med både guider og afdøde.

Er du helt ny i kontakten, behøver du ikke i begyndelsen at bekymre dig så meget om, hvem du får kontakt med; det kan være dit eget højere selv, altså din sjæl, eller det kan være engle og guider eller afdøde. Du oplever dem måske som stemninger, farver eller skikkelser. Prøv at møde, hvad end der kommer, helt åbent og uden forventninger. For hver eneste gang, du tager kontakt, styrker du forbindelsen.

Bliv uddannet medie på denne unikke uddanelse

På denne uddannelse vil du få alle de fundamentale og overbyggende værktøjer til at skabe afdød kontakt, og fremføre et sublimt medieskab. Du vil lære at se, føle, høre og kommunikere med afdøde, både i en ren afdød kontakt og via psykometri (kontakt til afdød igennem genstande) og fotometri (kontakt til afdød igennem et fotografi).

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"