Chakra – vejen til livsenergi

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Vi skal opholde os derhjemme, undgå al unødvendig menneskelig kontakt, og alt i alt lægge vores liv og vaner om. Pludselige ændringer som disse, kan nemt forårsage stress og rastløshed hos os mennesker. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos. Vi skal holde modet og livsenergien oppe. Så hvorfor ikke vende situationen til noget godt, og få gavn af al den tid, vi nu har ved hånden? Lukke ned for støjen, og lade kroppen få den ro, som vi ellers efterspørger i den normale travle hverdag. Udnytte de mange hjemmetimer til at samle og styrke vores livsenergi. Det vil jeg hjælpe dig med i dag. Hvordan? Gennem en gratis chakra-meditation, der kan heale din chakra og dit immunforsvar. Du finder den til sidst i dette blogindlæg. Men først…

Hvad er chakra?

Chakra er energicentrer, der er placeret rundt i kroppen, og som påvirker vores fysiske og mentale velbefindende. De påvirker os på et indre plan – vores tanker og følelser – og på et ydre plan – vores ord, handlinger og valg. Chakra betyder “hjul” på sanskrit, og disse energihjul opsamler og fordeler energi i vores system.

Der er 7 chakraer eller centrer i alt – krone, pande, hals, hjerte, solar plexus, hara og rod – der hver repræsenterer et livsområde. Når en chakra er i balance eller ubalance, påvirkes det specifikke område af ens liv. Chakraerne påvirker også hinanden, så ét chakra i ubalance kan resultere i flere, og omvendt kan et chakra i balance hjælpe andre til at genfinde balancen.

Forneden kan du se en kort beskrivelse af de forskellige chakraer og deres indflydelse på dig som menneske.

Krone: Center for ren livsenergi og eksistens. Er centeret i balance, har du en følelse af helhed og mening med livet. Er centeret i ubalance, føles livet ensomt og meningsløst.

Pande: Center for intuition og klarsyn. Er centeret i balance, har du en retning i livet, som du ikke er bange for at følge. Er centeret i ubalance, er du forvirret, har mange tanker, og du ved ikke, hvilken retning du skal i livet.

Hals: Center for kommunikation og selvstændighed. Er centeret i balance, har du let ved at kommunikere med andre og udtrykke, hvem du er. Er centeret i ubalance, er du usikker på dig selv. Du bliver tavs og handlingslammet, og lukker af for dig selv og dine følelser.

Hjerte: Center for kærlighed og følelser. Er centeret i balance, kan du både give og modtage kærlighed. Du føler dig elsket og elsker dig selv. Er centeret i ubalance, har du svært ved at modtage kærlighed, og manglen vil som oftest gøre dig vred og angst.

Solar Plexus: Center for selvværd og styrke. Er centeret i balance, føler du dig i balance med dig selv og verdenen omkring dig. Er centeret i ubalance, føler du dig magtesløs og mindreværdig, og du er ikke i kontakt med dig selv.

Hara: Center for livslyst og kreativitet. Er centeret i balance, lever du i nuet, og du er i god kontakt med dine behov og følelser. Er centeret i ubalance, er du følelsesmæssigt ustabil, du har svært ved at være spontan, og du er i dårlig kontakt med dine følelser.

Rod: Center for jordforbindelse og balance. Er centeret i balance, har du stor tillid til dig selv, og du har en følelse af succes. Er centeret i ubalance, er du deprimeret, usikker og utryg. Du er selvdestruktiv og mangler livslyst.

Chakra er altså yderst relevant, når det kommer til vores livsenergi, og hvordan vi holder den i balance. Med din basisviden omkring chakra på plads, vil jeg nu overlade dig til chakra-meditationen. Så find et behageligt og roligt sted, og giv dig hen til meditationen de næste 34 minutter. Jeg håber at du vil finde ro og fornyet livsenergi i denne mærkelige tid, som vi befinder os i.

Chakra-meditationen

Se flere online meditationer lige her!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"