Clairvoyance til børn

Clairvoyance til børn

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Kan børn få clairvoyance? Svaret er ja, og jeg tilbyder det gerne, så længe at værgen har givet tilladelse. Forældre eller andre pårørende er naturligvis velkomne til at være tilstede under clairvoyancen. For nogle børn kan en seance nemlig godt føles en smule overvældende, men de får ikke mere, end de kan håndtere.

Clairvoyance til børn har en lang række positive og givende eftervirkninger, der kan hjælpe dem i deres videre færd i livet. Det kan give dem en enorm ro, forståelse af sig selv og deres evner, og hjælpe dem med at fokusere og gå i den retning, der er bedst for dem.
Jeg har gennem tiden haft mange børn inde til en clairvoyance. Børn med angst, stress, søvnproblemer, anoreksi, depression, sorg osv. Børn der har været udsat for tragiske oplevelser – lige fra mors og fars skilsmisse til at have mistet en forældre eller deres elskede hund.

Her har clairvoyancen netop kunne give dem de svar, den ro og den indsigt, som de har haft brug for. Det har lært dem at turde kigge indad. For kun sådan kan de lære at kigge udad.
Uanset om du oplever konkrete symptomer hos dit barn eller ej, vil dig og dit barn altid kunne tage noget positivt med hjem efter en clairvoyance.
Så lyder dette relevant for dit barn eller bare spændende? Så kan du læse mere om mine clairvoyancetilbud her: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Læs også:

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *