Clairvoyanceuddannelsen – en investering i livet

Clairvoyanceuddannelsen – en investering i livet

Mine elever har netop været igennem modul 3 ud af 5 på min clairvoyanceuddannelse. De får lov til at knokle. Men sikke en glæde og fryd det er at se deres passion og engagement, og mærke hvordan den spirituelle verden og interessen trives i disse år.

Mit næste hold har opstart d. 6. marts 2020 – og du kan stadig nå at tilmelde dig! Forneden kan du læse mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig!

Hør et par af mine elever udtale sig omkring uddannelsen, og hvad den giver dem, samt et par kaniner sætte ord på deres oplevelser efter deres seancer med mine kyndige elever:

OM UDDANNELSEN

“Bevidsthed, skarphed, teori, høj faglighed, fællesskab, omsorg & kærlighed.”

Det er kodeordene for min clairvoyanceuddannelse og for at nå langt på kort tid. Det er en uddannelse på højt og intenst åndeligt niveau.

Min clairvoyantuddannelse forener gammel og ny visdom inden for den åndelige verden. Aktuel og relevant visdom, som jeg gennem mine mange års erfaring og livslange spirituelle søgen har indsamlet, og som jeg ønsker at dele med netop dig! På den måde får du det bedst mulige udgangspunkt inden for clairvoyance, mediumship og healing, og er klædt ordentlig på, når du begiver dig ind i den åndelige verden.

Uddannelsen strækker sig over 5 måneder, hvor du sammen med 10-14 andre kursister vil træne og

arbejde med dine spirituelle energier. Dette indebærer en lang række øvelser og træning af healende evner, åndelig kontakt og din indre balance. Alt dette med ét fælles mål: At finde frem til dit åndelige potentiale, og hvor dine spirituelle styrker og evner ligger.

PRAKTISK INFO

Dato: Start d. 6. marts 2020 (slut d. 5. juni 2020)

Tid: 09:00 – 15:00

Sted: Folkevej 28A, 2820 Gentofte

Pris/betaling: DKK 36.000,- (depositum på DKK 6.000,- skal indbetales ved tilmelding, resten af beløbet kan fordeles på op til 10 rater, hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus, medmindre andet er aftalt).

OBS: Udover uddannelsesweekenderne skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende.

Tilmelding: Ring på 2680 6964 eller skriv til rikke@rikkerasmussen.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"