Clairvoyant uddannelse

Clairvoyant uddannelsen

Denne nye clairvoyant uddannelse er baseret på en unik blanding af gammel og ny visdom inden for den åndelige verden – visdom, der er højaktuel og relevant for at give dig det ultimative fundament inden for clairvoyance, mediumship og healing.

Det er en viden, jeg igennem min livslange søgen inden for den åndelige verden, har fundet de vises sten i, og ønsker at give videre til dig. Jeg er nemlig af den overbevisning, at clairvoyance, mediumship og healing går hånd i hånd, og at du gennem din kontakt til universets energi får den optimale kontakt til de sjæle, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Baggrunden for dette er det faktum, at du fra universet modtager energien, og i samarbejde med hjælpere, guider samt afdøde styrker dig selv og den energitilførsel, du behøver.

Fundamentet for min uddannelse

Denne nye clairvoyant uddannelse er baseret på en unik blanding af gammel og ny visdom inden for den åndelige verden – visdom, der er højaktuel og relevant for at give dig det ultimative fundament inden for clairvoyance, mediumship og healing.

Det er en viden jeg igennem min livslange søgen inden for den åndelige verden, har fundet de vises sten i, og ønsker at give videre til dig. Jeg er nemlig af den overbevisning, at clairvoyance, mediumship og healing går hånd i hånd, og at du gennem din kontakt til universets energi får den optimale kontakt til de sjæle, der kan hjælpe dig i dit arbejde.

Baggrunden for dette er det faktum, at du fra universet modtager energien, og i samarbejde med hjælpere, guider samt afdøde, styrker dig selv og den energitilførsel du behøver.

Vælg den rigtige clairvoyant uddannelse

Da mange desværre ikke har tilstrækkeligt fokus på denne del og bevidsthed på den åndelige verden i sin helhed, mangler man reelt nogle af de arbejdsredskaber der skal til for succesfuldt at arbejde som fx healer, terapeut, medie eller clairvoyant ved endt uddannelse.

Min clairvoyant uddannelse hjælper dig til at styrke troen på dig selv samt at forbedre balancen mellem dig og den åndelige verden. Dette fører til, at du bliver et menneske med en stærk intuition, tro, selvværd, selvtillid, samt styrket og balanceret energi.

Clairvoyant uddannelse, hold og formål

Sammen med 10-16 andre kursister vil du over nogle måneder træne og arbejde med dine spirituelle energier på denne clairvoyant uddannelse. Uddannelsen vil bestå af en del øvelse såvel som træning af intuitive, healende evner. Der vil være øvelser både med og uden brug af hjælpemidler, så du lærer, hvordan du bedst og lettest finder ind til din intuition og spiritualitet.

Jeg er din primære lærer, underviser og guide gennem hele uddannelsen. Undervejs i forløbet vil du også få fornøjelsen af 1-2 gæstelærere, der sikrer variation, perspektiv og dynamik, og på den måde supplerer mig og bringer dig godt og trygt i mål.

Du finder på denne clairvoyant uddannelse frem til, hvor dine åndelige styrker og evner ligger, og hvad der er dit potentiale. Du lærer også, hvordan du skaber kontakt til dit indre og får svar fra den åndelige verden, og du vil finde balancen i din energi, så du lettere kan arbejde med dig selv og den åndelige verden.

Hvordan kommer du igang med din clairvoyant uddannelse

Har du spørgsmål til områder og/eller temaer i dit liv, har du under denne uddannelse en god mulighed for at få disse besvaret.

Min clairvoyant uddannelse fokuserer på elementer som:
Healing, sjælen, meditation, udrensning, energiboost, balance, indre ro, trance healing, afdøde og guider, clairvoyance, trance, auraen og meget mere.

Denne clairvoyant uddannelse er bygget op med 5 moduler. Der vil være teori og læsestof, men uddannelsen er primært baseret på praktiske øvelser og en del meditation.

Denne clairvoyant uddannelse er for alle, der ønsker at arbejde med sig selv og den spirituelle verden. Har du behov for mere information om uddannelsen og/ eller spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Praktisk information om min clairvoyant uddannelse

Pris/betaling:
Prisen for hele uddannelsen er DKK 36.000,-

For at sikre din plads på uddannelsen skal depositum på DKK 6.000,- indbetales til Skjern Bank reg. 7780 konto 0006841886 ved tilmelding med angivelse af dit fulde navn (ikke refunderbart). Resten af beløbet kan fordeles på op til 10 rater, hvoraf sidste rate skal være betalt inden afslutning af kursus, med mindre andet er skriftligt aftalt.

OBS: Ud over uddannelsesdagene skal der afsættes tid til at gennemgå fagligt materiale, meditere, have prøvekaniner samt arbejde i cirkelgruppe med dine medstuderende

Spørgsmål: Har du spørgsmål til uddannelsen kan du kontakte mig på tlf.: 26 80 69 64 eller send mig en e-mail på rikke@rikkerasmussen.dk

Datoer for clairvoyance uddannelsen i 2024

  • 14. og 15. marts
  • 18., 19. og 20. april (3 dage)
  • 16. og 17. maj
  • 13. og 14. juni
  • 4. og 5. juli (eksamens-dage)

       Alle dage fra kl. 9 til 15.

Datoer for clairvoyance uddannelsen i 2025

  • 20. og 21. marts
  • 24. og 25. april
  • 22. og 23. maj
  • 12. og 13. juni
  • 3. og 4. juli (eksamens-dage)

       Alle dage fra kl. 9 til 15

Adresse & info

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Hvad siger de tidligere deltagere?

Denne uddannelse kan varmt anbefales. Det er en sindsyg rejse, og du skal virkelig ville rykke i din udvikling. Dit liv vil ta' en drejning, og jeg lover dig at Rikke er ubarmhjertig dygtig til at guide dig hele vejen. Kæmpe kæmpe kærlighed og taknemmelighed til Rikke herfra.
- Bente Bjerre, Butiksejer
De fem måneder på uddannelsen var virkelig en livsændrende oplevelse. Mødet med Rikke Rasmussens clairvoyantuddannelse blev samtidig mødet med mig selv. Jeg havde ofte følt mig alene med mine oplevelser, mine fornemmelser og min måde at være i verden på, men da jeg startede på uddannelsen, blev jeg mødt af andre, der mærkede, at der var mere mellem himmel og jord.
- Stine Buje, Forfatter
Jeg fandt hjem og det vil jeg være dig evigt taknemmelig for. Du vil altid for mig stå som en kærlige havn at lande i når der er brug for det. Du har guidet mig lige fra starten og det har været med til at finjusteret mine evner indenfor clairvoyance, healings evner og ikke mindst arbejdet med at blive den kanel jeg er hvilket kommer til udtryk både som forfatter, coach og Rådgiver. Det har betydet ALT og at du har guidet mig så kærligt igennem en del af processen.
- Dorina Van Hauen, Selvstændig
For mig har det været startskuddet til den største og mest livsforvandlende rejse jeg har været på, og det fortsætter. Jeg har taget et stort jobskifte fra den finansielle sektor til et liv som selvstændig i den spirituelle verden. Mit liv er fantastisk og jeg elsker det hver eneste dag. At åbne op til et samarbejde med den åndelige verden er den største gave jeg har fået. Du har virkelig været med til at skubbe mit liv i en ny og fantastisk retning. Tusind tak for dig!
- Dorte Prang, Clairvoyant
Jeg husker hvor magisk det var og hvor trygt og omfavnende det føltes. Det rum du skabte var i sandhed startskuddet på i utrolig rejse. Der blev lagt mange byggesten som er en del af grundlaget for min daglige praksis og mit virke med klienter og undervisning. Jeg takker dig ydmygt for at se mig, for din tillid og for din evne til at løfte. Du får min varmeste anbefaling
- Lykke Emilie Selvstændig
Jeg tog min clairvoyance og mediumship uddannelse hos dig helt tilbage i 2012, selvom der spirituelt kunne være 'højt til loftet' mistede man aldrig jordforbindelsen - det betegner jeg som et godt spirituelt fundament. Jeg arbejder stadig med clairvoyance healing og mediumship, samt underviser i runetydning og tarot, så tak for en solid og god grunduddannelse, det betyder virkelig alt - det spirituelle arbejde vil altid være en stor del af mit liv
- Lilli Isabel, Clairvoyant
Inden jeg investerede i clairvoyant-uddannelsen, var jeg bekymret for, om jeg overhovedet ville kunne finde ud af det, og om det var pengene værd for mig (hvis jeg nu ikke kunne finde ud af det). Det kunne jeg (lige som alle mine medkursister), og den er absolut alle pengene værd. Det jeg er allermest glad for, at uddannelsen har givet mig er, at jeg har rykket mig for vildt i processen, og at jeg nu lytter til de beskeder jeg hele tiden har fået, men som jeg ikke rigtig vidste hvad var. Det allermest fantastiske ved uddannelsen er, at det er helt vildt nemt at komme i gang, selve uddannelsen tager ikke ret lang tid, og jeg har lært vanvittig meget. Nu ved jeg hvad jeg kan, og skal bare øve mig i, at blive endnu bedre. Og, så har jeg fået et uvurderlig netværk af fantastiske mennesker i mine medkursister. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til dem der interesserer sig for det spirituelle og vil blive klogere egne evner, enten om det er til ‘husbehov’, eller om du vil leve af det på sigt.
Trine Tømmerås, Selvstændig
CLAIRVOYANCE UDDANNELSE Denne uddannelse, har været den vildeste transformationsrejse ❤️ I løbet af nogle intense måneder og ved at arbejde med de værktøjer som Rikke stiller til rådighed, er jeg endt med følelsen at have fundet hjem, i mig selv det er utroligt smukt og fantastisk trygt. At tage denne uddannelse hos Rikke, har føltes trygt og omfavnede hele vejen og fra at være en person i total kontrol og ville vide hvad planen er og hvad skal ”next step” til at ende med at finde roen i mig selv på denne måde, havde jeg aldrig forestillet mig. Mit mål med uddannelsen var at finde mig selv, og det må jeg sige er opnået og mere til. Rikke får min største anerkendelse for at guide mig på denne rejse og kan kun anbefale andre som også føler at de har brug for et kærligt spirituelt og energetisk spark til finde hjem til at tage denne uddannelse hos Rikke.
Gitte Felvang Nielsen, Indkøber

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"