De astrale lag og guidernes plads i hierarkiet

De astrale lag og guidernes plads i hierarkiet

Vi har som nævnt alle en skytsengel, og din skytsengel befinder sig i de højere astrale lag. Din skytsengel er ikke aktiv i din hverdag, og du kan ikke selv kontakte dem. Den træder til, når du er i overhængende fare – fysisk eller følelsesmæssigt – og den har et kærligt øje på dig. Man siger, at skytsenglene er de eneste, som til fulde kender vores skæbnevej her på Jorden.

Dine guider befinder sig i niveauet under på de mellemastrale lag, og de er med dig i hverdagen, hvor de hjælper med stort og småt. Er du spirituelt bevidst, vil de ofte optræde i dine meditationer, hvor de kommer med råd og energi.

Enhver spirituel behandler eller energiarbejder vil også have sine guider med til at forstærke energierne i arbejdet, og jeg ville slet ikke kunne hjælpe mine klienter, som jeg gør, uden mine guiders støtte og energitilførsel. Jeg er blot kanal for guddommelige kræfter, det er energierne og klienterne selv, som skaber forandringerne.

Vi har alle sammen guider, som følger os gennem hele livet, og så to-tre andre guider, som skiftes ud, i takt med at det, vi skal lære, forandrer os og udvikler sig. Hvis man for eksempel studerer medicin, kan man i den periode af livet have en guide, der er dygtig udi læge- og helingskunsten. En meget stresset person vil måske blive støttet af en guide med shamanistiske rødder, en, som har stærk erfaring med at grounde og få sjælen inkarneret ned i kroppen.

Der er mange mennesker, der kan føle, at deres kære afdøde er med dem som guider, men sådan er det ikke helt. Man kan nemt tænke det, fordi man kender og elsker dem og stoler på dem. Og de vil også ofte være omkring dig, så du faktisk mærker dem – og de vil dig jo alt det bedste i verden og vil ofte søge at give dig gode råd og skubbe dig i den rigtige retning i livet, men de skal altså ikke forveksles med dine guider.

Lær at komme i kontakt med dine kære afdøde og guiderne i dit liv!

På denne online workshop vil jeg lære dig en række helt konkrete teknikker til, hvordan du skaber kontakt til dine kære og til guiderne i dit liv. Jeg guider dig skridt for skridt igennem afdødkontakten, så du under hele forløbet er i trygge hænder, og får gode oplevelser og præcis den smukke kontakt, som du ønsker.

Pris: 495,-

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"