De healende dråber

De healende dråber

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

I disse dage, hvor vi tilbringer meget tid derhjemme, er det vigtigt ikke bare at styrke og rense os selv, men også vores hjem, og der hvor vi opholder os. En effektiv, sanselig og befriende måde at opnå dette er ved hjælp af Balipura Aura Sprays. Healing og god energi på flaske, der forener nogle af de reneste og mest fantastiske ressourcer fra Balis natur med de stærke kræfter fra den åndelige verden. De kan blive dine, og du kan købe dem lige her i min webshop. Nedenfor kan du blive klogere på historien bag disse sprays, de forskellige produkter, og bestille dem, der passer til netop dig. God læsning!

Hvad er Balipura Aura Sprays?

Balipura Aura Sprays er håndlavet på Bali af naturlige og rene råvarer. Ved at kombinere krystalenergier, 100 % rene æteriske olier og naturligt kildevand fra Balis vulkanske bjerge, hjælper disse sprays med at justere, balancere, omstille og helbrede kroppen gennem auraen. Alle flasker produceres under månens faser, hvor de modtager forskellige former for healing og velsignes af balinesiske præstinder.

Balipura Aura Sprays anvendes mest effektivt ved at spraye flere gange over dit hoved, og lade dråberne dale ned og omslutte dig. Bruges 2-4 gange dagligt og i minimum 21 dage for en vedvarende effekt.

7 Chakras

Omstiller og helbreder kroppen gennem auraen, og hjælper med at justere, balancere og støtte op om opnåelse af indre fred, velvære og højere bevidsthed.

Space Clearing

Energisk rensning til hjem- og arbejdsområder. Fjerner tætte energier i sprøjteområdet, og skaber ro og fred i hjemmet og arbejdsmiljøet.

Let Go

Hjælper med at frigive fastlåste følelser, uønskede vaner, frygt og andet der holdes fast på. Vores energifelt har en vis kapacitet og volumen.

Grounding

Hjælper med at tilpasse nye livsomstændigheder, samt regulerer pulsen, hjerterytmen og de forskellige væsker i kroppen.

Birthing

Hjælper med at berige vitaliteten, grounde, realisere og materialisere nye omstændigheder (og babyer) fra et sted fyldt med kærlighed og selvværd.

Protection

Hjælper med at rense og forvandle negative vibrationer, og styrke dit energifelt. Derved vibrerer det på en højere og mere stabil frekvens, sådan at fortættede vibrationer opløses.

Pure Love

Hjælper med at åbne og harmonisere hjertechakraet, og øger ubetinget kærlighed, medfølelse, forståelse og harmoni.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *