En barndom blandt ånder

En barndom blandt ånder

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Hele min barndom har været fyldt og præget af adskillige åndelige oplevelser. Min bedste legekammerat var en afdød dreng ved navn Peter. Den sødeste lille dreng med selebukser og lange strømper helt op til knæene. Han var omkring 7 år gammel og var død tilbage i 1930’erne.

Han var min bedste legekammerat – for han gad at lege med Barbie-dukker. Jeg var selvfølgelig Barbie og han var Kent. Vi kunne lege i flere timer. Peter var meget tålmodig. Slet ikke som mine brødre, der hellere ville spille bold, lege med biler osv. Han var altid så sød og enorm høflig. Vi havde nok leget sammen et par år, da Peter en dag siger til mig:

”Nu kommer jeg ikke mere”.

Tårerne presser på og jeg spørger ham hvorfor. Jeg tænker straks, at det er fordi, at han ikke vil lege med Barbie mere.

Peter: ”Nej, jeg skal videre. Min far tager mig med.”

Mig: ”På ferie?”

Peter: ”Ja, en slags. Hen til min familie.”

Mig: ”Har du ikke kunne finde dem?”

Peter: ”Nej, ikke rigtig. Men nu er far her.”

Den dag i dag forstår jeg. Peter var som barn død af tuberkulose. Han levede videre i det jordiske som sjæl, indtil hans far døde og tog ham med til hans sjælegruppe. Det var dét, der skete den dag. Hans far hentede ham, og de blev genforenet i den åndelige verden.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *