Englekort og divination til at støtte din åndelige kontakt

Englekort og divination til at støtte din åndelige kontakt

Det kan være fantastisk givende at bruge englekort og orakelkort til at læne dig dybere ind i en tillid til universet og til, at du er støttet og holdt af en kærlig, kosmisk intelligens.

Kortene vil støtte dig i din udvikling og give dig konkrete beskeder til din dag og din vej.

Der findes et utal af kortsæt. Vælg med hjertet og øjnene. Jeg anbefaler kortene fra Rebecca Campbell og Colette Baron Reid, men der findes virkelig mange gode.

Når du køber orakelkort eller englekort, medfølger der altid en lille bog, hvori du kan læse om kortenes betydning og beskeder. Du trækker et kort, fornemmer intuitivt, hvad dets stemning og besked er, og så læser du i den lille bog for at få beskeden uddybet.

Jeg blander og lægger mine kort på følgende vis:

Jeg deler kortene i tre bunker og samler dem sammen til én bunke i alt tre gange. Dernæst breder jeg kortene ud i en vifte, og denne lader jeg så ligge i tre dage, mens jeg løbende trækker kort fra viften. Efter tre dage skal energien fornyes, og jeg blander igen og breder en ny vifte ud.

Når du har trukket et kort, som taler til dig, kan du stille det frem i rummet, så det er synligt for dig. Kortets energi vil så stå og arbejde med energierne, så dets besked eller intention sendes ud og kan manifestere sig i dit liv. På den måde er det ligesom en visuel bøn. Lad kortet stå fremme, så længe, du føler, det arbejder. Stil det gerne i et vindue med billedsiden ud mod verden, hvis noget skal manifestere sig, og husk: Ting tager tid.

Du kan også holde kortet mod hjertet og sige en bøn.

Eller stil spørgsmål til dine kort: Træk et kort for hvert spørgsmål. Lad dem arbejde, lad forståelsen udfolde sig. Se på kortet, men tænk også over beskeden.

Du kan rense dine kort energetisk ved at banke dem tre gange med din langefinger eller ved at lægge dem frem i solens eller månens lys.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"