Far og søn i hver sin verden

Far og søn i hver sin verden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Jeg har for nyligt fået min dejlige praksis istandsat. I den forbindelse får jeg besøg af Michael, der skal stå for at slibe gulvene. En ting, jeg dog bider mærke i. Han kommer ikke alene. Jo vist, for det blotte øje gør han. Men gennem clairvoyancens syn, ser jeg endnu en skikkelse. På hans skulder hænger Michaels afdøde far. Hans far havde klæbet sig til sin søn siden hans død, og af en helt særlig grund.

Michael og jeg sætter os ned og begynder at snakke, og han åbner op omkring hans barndom. Michaels barndom var ikke en af dem, man husker tilbage på, som en tid med tryghed og kærlighed. Det var en barndom fyldt med druk, tæsk og svigt. Derfor hang hans far på skulderen af ham. Han ville sige undskyld, og udtrykke hans skam over, ikke at have stået op for sin egen søn. Han ville undskylde for, ikke have stoppet moderen med at slå. For det var ifølge Michael, hende der var gal i hovedet.

Michael havde gennem længere tid kunne fornemme, at han ikke var alene. Men han kunne ikke sætte ord på det. Han havde følt i årevis, at noget sad fast på ham. At noget havde klæbet sig til ham – og dét var der. En klæbeånd i form af hans afdøde far. Uvisheden, som han havde båret rundt på så længe, var ved at drive ham til vanvid. Så det at få svar og klarhed, gav ham en enorm ro og glæde. Hans fars hilsen rørte ham dybt og gjorde ham stolt. Det gav ham følelsen af at blive fri. Og ikke kun Michael blev sat fri. Det gjorde hans far også. Han blev sendt over i lyset til hans elskede mor – Michaels farmor – der tog smukt imod sin søn.

Ved at bruge den åndelige verden som talerør, fik Michael og hans far, trods deres store afstand, talt ud om fortiden og udvist deres gensidige kærlighed. Så de begge kunne finde roen og komme videre. Den åndelige verden er nu fantastisk.

Har du mistet en person tæt på dig, som du ønsker at slutte fred med? Eller var der noget, som du ikke nåede at få sagt? Det giver afdødkontakten dig mulighed for. Læs mere om mine behandlinger inden for afdødkontakt lige her og book en tid.

Læs også:

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *