Flyv frit

Flyv frit

Tilbage i juni var jeg vidne til en af de smukkeste og mest hjertevarme seancer, jeg nogensinde har haft. En af de oplevelser, der lige præcis bekræfter mig i, hvorfor jeg laver, det jeg laver, og hvor stærke kræfter den åndelige verden gemmer på. Efter seancen modtog jeg en besked. En besked, som jeg aldrig vil glemme, og som varmer, hver gang jeg læser den. Den vil jeg gerne dele med jer i dag. Tak Sara.

“Kære Rikke,

Det har været en fuldstændig fantastisk seance hos dig i dag. Det du kan, og det du gør, er meget svært at beskrive med ord. Men det giver mig en livsindsigt og ro, som jeg ikke tror, man kan få på andre måder. Jeg er kommet hos dig gennem de sidste 5 år, og hver gang er noget ganske særligt.

For 1 år siden besøgte jeg dig sammen med min elskede faster, som var meget syg af ALS. Jeg vidste, at hvis jeg skulle gøre noget godt for min faster i hendes sygdomsforløb, var et besøg hos dig det helt rigtige. Min faster fik en times clairvoyance og healing – for første gang i hendes liv. Sygdommen gjorde at min faster ikke kunne tale, men du var bare så kærlig og omsorgsfuld i forhold til dette. Det øjeblik da min

faster var færdig med seancen og kom ud til mig,

er et øjeblik, jeg aldrig vil glemme. Jeg kan ikke beskrive det med ord- det er simpelthen ikke muligt.

Til clairvoyancen i dag skete der noget helt særligt. Rikke fik kontakt med min elskede faster, og det var et meget følelsladet øjeblik. Jeg følte mig på en underlig måde fri, og jeg følte mig let, og samtidig med at jeg græd, følte jeg en glæde sprede sig i min krop. Det er nok den mest forståelige måde at forklare det på, selvom det var følelser, jeg aldrig havde mærket i min krop før. Det gik op for mig, at det var min faster, jeg mærkede. Det var hendes følelser.

Midt i den storm af følelser, der optog min krop, kom det skarpeste lysblink jeg nogensinde har set. Det var ikke som en blitz, det var heller ikke som når solen laver et genskær. Det var noget, jeg aldrig har oplevet før. Først gav det mig et chok. Jeg fik den samme fornemmelse, som når nogen gør mig rigtig forskrækket, og så blev jeg overmandet af ubeskrivelige følelser. Fordi det hele var så overvældende, skræmmende og forløsende på én gang.

Min faster forsøgte at fortælle mig noget, det var jeg slet ikke i tvivl om. Hun var let og hun var glad. Det mærkede jeg dybt inde i mit hjerte. Rikke mærkede det også og fortalte mig, hvordan min faster takkede mig for at hjælpe

hende til en tryg rejse. Rikke fortalte at min faster var sammen med personer, som hun elskede, og personer, der gjorde hende tryg, og at hun havde det rigtig dejligt. Men det var jeg slet ikke i tvivl om. Jeg mærkede at hun fløj frit.

Jeg er stadig fyldt med følelser ovenpå min seance hos Rikke. Letheden mærker jeg stadig. Min elskede faster er fri. Tak Rikke. Du gør så meget godt for mig.”

Jeg glemmer aldrig Sara, hendes faster og denne seance. Den er et tydeligt og smukt eksempel på, hvordan kontakten til den åndelige verden, kan hjælpe os med at finde ro og lindring, så vi kan flyve frit.

Du kan læse mere om mine tilbud inden for clairvoyance og healing nedenfor.

Clairvoyance: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Healing: https://www.rikkerasmussen.dk/healing

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"