Fra spildtid til kvalitetstid

Fra spildtid til kvalitetstid

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
workshops-cover

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må? Man kan nemt komme til at stirre ind i en væg og lade tiden flyve forbi én. Mange bliver også ramt af ensomhed og depression. Men det er vigtigt at vi griber tiden, vender situationen til det bedst mulige, og bruger den positivt – både for vores fysiske og mentale velbefindendes skyld.

Derfor har jeg valgt, at tilbyde alle mine online workshops til halv pris her i karantæneperioden. Forneden kan du se en liste og beskrivelse af mine online workshops. Er du interesseret i mere info omkring workshoppen, eller at købe den, klik på overskriften.

ENERGI WORKSHOP

I denne workshop vil jeg lære dig alle de bedste teknikker og redskaber til at højne din energi, når du har brug for det. Du lærer simpelthen at blive din egen energimester – både i dagligdagen og når du har brug for ekstra meget energi til et projekt eller en livsdrøm. Øvelserne består både af teknikker, du kan udføre hjemme, og af teknikker, du kan bruge ude i naturen, hvor der er masser af energi og kraft at hente.

AFDØDKONTAKT WORKSHOP

På denne workshop vil jeg lære dig en række helt konkrete teknikker til, hvordan du skaber kontakt til dine kære og til guiderne i dit liv. Jeg guider dig skridt for skridt igennem afdødekontakten, så du under hele forløbet er i trygge hænder, og får gode oplevelser og præcis den smukke kontakt, som du ønsker.

DIN CLAIRVOYANCE WORKSHOP

Ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og de evner, du indeholder? Med denne workshop bliver vejen kortere og lettere for dig, der gerne vil have et større indblik i dig selv. Jeg tager dig i hånden hele vejen, så du hele tiden ved præcis, hvad du skal gøre.

Jeg håber, at du finder én eller flere workshops interessante og brugbare. Jeg håber, at de kan skabe lys i din tilværelse, og hjælpe dig med at omdanne spildtid til kvalitetstid her i karantæneperioden. Der er lys forude, og vi skal nok komme igennem det.

Læs også:

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

De 5 afgørende minutter

Vi fortsætter, hvor vi slap i sidste uge. I sidste uge kom vi omkring vores psykiske sanser og evner som mennesker, og hvordan vi kan bruge dem i en åndelig sammenhæng. Men hvordan udfolder vi så vores evner i praksis, og udnytter deres enorme potentiale?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *