Giv plads til sjælene i dit liv

Giv plads til sjælene i dit liv

De bedste betingelser for kontakt er et åbent sind og et åbent hjerte. Jo mere du mediterer og sørger for at mærke indad og være i forbindelse med din egen sjæl, desto bedre kan du møde andre sjæle på sjælsniveauet.

Jeg holder meget af ceremonier og ritualer, og det kan være, at du kan begynde at lege med at skabe dine egne ceremonier eller ritualer omkring kontakten. Ritualer og de handlinger, vi udfører, for at gøre vores tro nærværende, og ceremonier er handlinger, som vi udfører med en vis højtidelighed og en intention om at ære noget eller nogen.

Du kan for eksempel meditere på, hvilke ceremonier der vil være gode for dig at udføre med hensyn til at styrke kontakten til din sjæl eller til at kontakte dine døde. Bring dig selv i dyb meditativ tilstand, og spørg dine guider, om de vil støtte dig i at udvikle ritualer, du kan dyrke for at skabe bedre kontakt. Det kan være vigtigt, hvis du har lyst og mod på det, at det bliver dine egne ritualer, og guiderne vil hjælpe dig med at mærke, hvad der er brug for.

Måske kommer svaret ikke i selve meditationen, men først som en indskydelse i tiden efter. Stol på, at du bliver guidet, også selvom det umiddelbart virker, som om det er dine egne tanker – de kan nemt være guidede alligevel. Vores hjælpere påvirker os konstant på den måde i dagligdagen.

Det kan være, at det skal være i naturen, du tager kontakt, det kan være, at det er meditation eller bøn, du gør brug af, det kan være sang eller dans, eller det kan være stille stunder ved den kæres gravsted. Det vigtige er, at det føles rigtigt. For mange er det for eksempel en hjælp at have et lille alter. Det kan være, at du tager kontakt i forbindelse med dine kære afdødes mærkedage, eller det kan være, at din praksis følger fuld- eller nymåner. Mærk efter, hvad der føles rigtigt, og prøv dig frem.

Det spirituelle arbejde er også et kreativt arbejde. Brug dine sanser og din fantasi – og rigtig gerne forskellige farver, teksturer og dufte. Stil friske blomster eller levende planter på dit alter. Vælg en dug i smukt stof. Dine yndlingsenglekort eller yndlingstarokort, som du også kan tage i brug i forbindelse med kontakten til dine kære eller dine guider.

Energi sætter sig i genstande, og derfor kan det være meget kraftfuldt at bruge genstande fra den afdøde, du gerne vil i kontakt med. Det kan betyde meget for kontakten og for den healing og guidning, du kan modtage fra den afdøde, at du har et godt portræt hængende af vedkommende. Værn om den kære afdødes tøj, smykker og genstande. Energien er nemlig i deres ting.

Hold måske fast i at mærke dine kære afdødes fødselsdage og deres dødsdag – på den måde som føles rigtigt for dig. Måske skal du ud til graven og løfte glasset i en skål, måske skal du lytte til en særlig sang, måske skal du mødes med andre og tale om den, som er elsket og savnet.

Du holder telefonlinjen varm ved at mindes, ved at glædes og ved at bære den døde med dig i stort og småt. Tag det ind, og giv det plads, når noget minder dig om dine kære afdøde. Det kan være en duft, en talemåde, noget I engang oplevede sammen, som du bliver mindet om.

Hvad havde I sammen? Værn om og dyrk de gode positive minder – find det gode, uagtet at der også kan have været masser, der var mindre godt, og lad det gode lyse og vokse. Åben dig for den kærlighed, den afdøde sender, og tilgiv vedkommende og dig selv for alt det, som måske var svært mellem jer. Lyset fortrænger mørket, og mærket tvinger lyset til at vokse sig stærkere. Vi har brug for både dag og nat, lys og mørke, liv og død.

Vid, at alt er cyklisk, og at alt sker i rette tid og på rette sted. Den indstilling kan hjælpe i selv den dybeste sorg. Vid også, at dine kære afdøde er et vidunderligt sted og gør klar til at inkarnere ned på jorden igen, til endnu et liv, hvor den kraftfulde, evige sjæl vil vokse og udvikle sig for at tjene det højeste og det bedste. Vi er her alle sammen blot på gennemrejse, det er sjælens rejse gennem livene, som vi er et kortvarigt udtryk for.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"