Har du evner?

Har du evner?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

De færreste går måske og tænker over det, men vi har alle evner. De fleste af os besidder de 5 psykiske sanser – at høre, føle, se, smage og lugte. Disse sanser udgør 5 fantastiske evner, og selvom hovedparten af os har dem, er de med til at gøre os mennesker til noget ganske særligt.

Sanserne gør sig ikke kun gældende i den fysiske verden, og det som er synligt for det blotte øje. Flere mennesker har oplevelser, hvor de ved hjælp af disse sanser, opfanger signaler og energier fra den åndelige verden.

Nogle mennesker oplever at kunne høre de afdøde. Nogle kan føle deres kolde energi. Sjælen uden den fysiske krop er nemlig kold. Nogle ser de afdødes energi og sjæl. Nogle får en fornemmelse af noget genkendeligt og som kendetegner en af deres afdøde. Det kan være en pludselig smag af brunkager. Ikke hvilken som helst brunkager, men dem som din afdøde mormor altid lavede. Det kan være lugten af en cigar. Ikke hvilken som helst cigar, men den som din afdøde morfar sad og røg på i hans lænestol, når du var på besøg.

For nogle mennesker kan det dog være angstprovokerende at bruge disse evner. Hvorfor? Fordi man slipper kontrollen og kigger ind i sig selv. Men det er en nødvendighed. Man skal kigge indad for at man kan se udad. For de fleste giver forståelse, ja selv kærlighed, dem overskud, energi og appetit på at se mere indad.

Vi har altså alle evnerne – så hvorfor ikke bruge dem? I næste uge vil jeg vise dig en række øvelser, der netop kan hjælpe dig med at bruge disse evner, og yderligere styrke dem.

Har du haft lignende oplevelser? Så er der med stor sandsynlighed en afdød, der har forsøgt at komme i kontakt med dig, eller give dig et tegn. Er du interesseret i at genoptage kontakten med vedkommende? Så kan du læse mere om min ‘Afdød Kontakt Workshop’ lige her: https://rikkerasmussen.dk/afdod-kontakt-workshop/

Læs også:

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

2 kommentarer til “Har du evner?”

  1. Det har jeg helt bestemt. Kan huske tydeligt da min tante døde og i den sammme øjeblik kom hun for sige farvel da jeg var på arb. Ringede lige efter til min mor for høre hvordan det går og der sagde hun at lige før døde min tante.Så jeg er ikke i tvivl at jeg ofte mærker/ser noget. Så måske burde jeg dyrke mine sanser på et tidspunkt 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

    1. At få det hele med både åndeligt og fysisk gir det hele billede til det hele liv åndeligt som fysisk 🙏❤️🔮

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *