Healing uden grænser

Healing uden grænser

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
fjernhealing-cover

I denne tid, har vi alle brug for ekstra energi til at holde os selv og vores dagligdag på rette spor. Mange timer derhjemme uden de store planer eller det store selskab, kan ofte ende stillesiddende og ikke særligt produktive. Noget, der i sidste ende kan tære på ens energi og generelle overskud, da kroppen og sjælen mangler deres fornødne stimulanser. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale, at give dig selv en smuk energioplevelse i form af fjernhealing.

fjernhealing-ikon

Men hvad er fjernhealing for noget?

Fjernhealing fungerer på samme måde og har samme effekt som reikihealing. Den eneste forskel er, som navnet antyder, at det foregår på "fjern afstand", og at vi ikke er fysisk sammen. Klienten og jeg befinder os på hver sit sted, i hvert sit land eller på hver sin verdensdel. Det har ingen betydning, da energierne via fjernhealing ikke kender tid eller grænser. Når du bestiller din fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt som passer dig, og energipakken med healing bliver sendt til dig på det tidspunkt.

Fjernhealing foregår på sjælsplan for begge parter, som har ønsket det, og på den måde kan den sjælelige energiudveksling finde sted. Denne type healingsform er yderst effektivt, da der skabes energimæssig kontakt til hele universet og dets energier, som på alle planer er en kærlighedsenergi, der er guddommelig og smuk.

Fjernhealing kan foretages på personer i alle aldre, og kan være meget relevant for personer, der befinder sig i mange af livets problemstillinger. Heriblandt:

 • Fysisk, psykisk og det mentale plan med ubalancer og smerter
 • Træthed og stress
 • Sportsskader
 • Efterbehandling af operationsgener
 • Fødsler eller beroligelse for døende
 • Kærlighedsforhold med fastlåsninger
 • Familieproblematikker
 • Børn
 • Dyr
 • Arbejdssituationer
 • Eksamensproblematikker

Så lyder fjernhealing som noget for dig? Eller kan du genkende dig selv i en eller flere af ovenstående problemstillinger? Så kan du læse mere om fjernhealing og bestille din tid lige her!

Læs også:

Det spirituelle efterår

Har du overvejet at dykke ned i dine spirituelle evner, og gå på opdagelse i den åndelige verden? Så behøver du ikke at vente meget længere. Til efteråret har du chancen!

Når sorg bliver til lys

Sorg er oftest forbundet med mørke og tragedie. Selvom sorgen er hård at befinde sig i, eller at være vidne til, er det vigtigt at give den plads. For sorgen er en vigtig del af healingsprocessen og bearbejdelsen af den smerte, vi befinder os i.

Selvværdet – energiens tank

Selvværd. Vi kender begrebet, men hvad vil det egentlig sige, og er det overhovedet vigtigt? Svaret er ja. Selvværdet er nemlig vores energitank.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *