Healing uden grænser

Healing uden grænser

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
fjernhealing-cover

I denne tid, har vi alle brug for ekstra energi til at holde os selv og vores dagligdag på rette spor. Mange timer derhjemme uden de store planer eller det store selskab, kan ofte ende stillesiddende og ikke særligt produktive. Noget, der i sidste ende kan tære på ens energi og generelle overskud, da kroppen og sjælen mangler deres fornødne stimulanser. Derfor vil jeg på det kraftigste anbefale, at give dig selv en smuk energioplevelse i form af fjernhealing.

fjernhealing-ikon

Men hvad er fjernhealing for noget?

Fjernhealing fungerer på samme måde og har samme effekt som reikihealing. Den eneste forskel er, som navnet antyder, at det foregår på "fjern afstand", og at vi ikke er fysisk sammen. Klienten og jeg befinder os på hver sit sted, i hvert sit land eller på hver sin verdensdel. Det har ingen betydning, da energierne via fjernhealing ikke kender tid eller grænser. Når du bestiller din fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt som passer dig, og energipakken med healing bliver sendt til dig på det tidspunkt.

Fjernhealing foregår på sjælsplan for begge parter, som har ønsket det, og på den måde kan den sjælelige energiudveksling finde sted. Denne type healingsform er yderst effektivt, da der skabes energimæssig kontakt til hele universet og dets energier, som på alle planer er en kærlighedsenergi, der er guddommelig og smuk.

Fjernhealing kan foretages på personer i alle aldre, og kan være meget relevant for personer, der befinder sig i mange af livets problemstillinger. Heriblandt:

 • Fysisk, psykisk og det mentale plan med ubalancer og smerter
 • Træthed og stress
 • Sportsskader
 • Efterbehandling af operationsgener
 • Fødsler eller beroligelse for døende
 • Kærlighedsforhold med fastlåsninger
 • Familieproblematikker
 • Børn
 • Dyr
 • Arbejdssituationer
 • Eksamensproblematikker

Så lyder fjernhealing som noget for dig? Eller kan du genkende dig selv i en eller flere af ovenstående problemstillinger? Så kan du læse mere om fjernhealing og bestille din tid lige her!

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *