Husrensnings workshop

Husrensnings workshop

Har du uddannet dig inden for den åndelige verden, men føler at der er dybere lag du ikke har udforsket, og trænger du til ny inspiration i dit åndelige arbejde?
Hvis du kan svare ja til dette, så er disse 3 helt nye workshops lige for dig, som er let til meget øvet i dit arbejde med den åndelige verden.

På denne specifikke workshop vil vi fokusere på husrensning, som de seneste år er blevet meget efterspurgt, da folks spirituelle bevidsthed er blevet større. Hvis der sker mystiske ting i en bolig, som man ikke umiddelbart kan finde en forklaring på, børn eller dyr er urolige, eller der bliver flyttet rundt på ting – så kan der være tale om at en afdød person, som ikke er gået helt over “på den anden side”. Under en husrensning kommunikerer du med den afdøde, og sørger for befri den fra dens nuværende situation, så den kan komme videre, hvilket genskaber ro og harmoni i boligen. I forbindelse med husrensning kommer vi ud på et slot, på en gård og til en almindelig bolig.

Derfor: ønsker du et højere niveau i dit arbejde med husrensning, skal du tilmelde dig denne workshop allerede i dag.

Har du været på dette hold før?

og ønsker du at være med igen? Så tilbyder jeg dig halv pris mod at hjælpe med at gå til hånde under workshoppen (hjælpe med papir, kaffe, the, etc.)
Skriv for at høre mere.

Datoer for husrensnings workshop

Prisen inkluderer lækker grøn frokost på Bistro28

Dato
Tid
Pris
Dato kommer snart

Adresse

Min praksis
Folkevej 28A
2820 Gentofte