Kærligheden, når den gør ondt

Kærligheden, når den gør ondt

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Livet kan syntes meningsløst, når vi mister én vi holder af. Dette var den ubærlige virkelighed for en af mine klienter, som måtte give slip på sit livs kærlighed og partner gennem 60 år. Sjældent har jeg oplevet en kærlighed så ren og så stor. Læs vores rørende seance lige her:

Klient: “Livet giver ikke mening mere. Jeg vil også dø.”

Jeg: “Lad os høre, hvad din mand ønsker at sige til dig.” svarer jeg.

Klient: “Jeg vil bare op til ham. I 60 år har jeg elsket og levet med ham, og på et sekund var det hele bare slut. Nu er der bare ensomhed. Det hele gør så ondt indeni. Jeg har kun smerte. Sæt mig fri. Skal jeg tage piller?”

Jeg kigger intenst på min klient.

Jeg: “Hvad med at vælge livet, og det din mand ønsker, du skal gøre? Indtil i ses igen. For det gør I.”

“Han fortæller mig…

– Elsk livet med en vished om, at vi altid har hinanden i sjælen.

– Få lært at danse ordentligt. Det kan jo ikke være rigtigt, at jeg danser bedre end dig.

– Skriv dagbog om vores historie, og hvordan et smukt ægteskab kan være.

– Hold den åndelige kontakt med mig. Jeg er lige her hos dig.

– Lov mig at nyde den sidste tid, og oplev så meget som muligt.”

Vi har hinanden på lånt tid i det fysiske liv. I det åndelige liv, så længe vi skal lære noget af

hinanden. Der er langt mere til min klient og hendes afdøde mand. Til et sjæleligt ægteskab.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *