Kort Sjælekontakt

Kort Sjælekontakt

Det følgende her er kanaliseret til mig fra en af mine guider, der ville hjælpe mig med at nå ud til så mange som muligt med viden om, hvordan man kan komme i kontakt med sine afdøde.

Besked fra guiderne

Her følger en lille kanaliseret meditation til at være sammen med sine kære fra den anden side. Sæt dig et roligt sted, forbind dig med din sjæl gennem vejrtrækningen og ved at fokusere på at være nærværende. Læs så bønnen med al den indlevelse, du kan lægge i det, vid, at den kommer direkte fra guiderne og til dig:

Du er en engel her på Jorden, og engle kan løfte sig og flyve. Træd nu ind i dit eget lys, og lad dig lette fra jorden. Flyv op i lyset, op i det mellemliggende astrale niveau, hvor du kan møde dine kære. Tænk ikke over det, bare gør det.

Forestil dig nu, at du ser en stor port foran dig. Forestil dig, at du åbner den og træder ind i et fælles lys – et fælles rum med dine kære fra den anden side. Se, hvem der er dukket op. En for en. I er sammen i et helende lys og mødes her i den reneste energi.

Gå dine kære og dine slægtninge i møde – se, hvem der kommer til dig – er det din mormor eller morfar, din far eller mor? Oldeforældre, en hund, kat eller hest, en veninde eller ven? Lad disse sjæle komme til dig i kærlighed, læn dig tilbage og tag imod deres velsignelse og kærlighed. Mærk energien i mødet.

Lad det, der sker, komme til dig, og vær bare i det og med det, mens du giver slip ind i en stund i det evige livs bekræftende lys. Bliv her, så længe energierne arbejder, og du vil.

Når du ikke ønsker at være her længere, træder du et par skridt baglæns og ud og lukker porten efter dig. Bevæg dig nu stille og roligt ned ad den tunnel af lys, du steg op ad – du kan visualisere en trappe og træde stille og roligt ned, mens du trækker vejret dybt. Træd ned på jorden igen, og mærk dine fødder få kontakt med underlaget, så du er sikker på at lande helt tilbage i din fysiske krop og tilstedeværelse her på jorden.

Saml dine hænder foran hjertecenteret, og tak for det møde, du har haft med det guddommelige og med dine kære afdøde. Tak for lyset og for din tilværelse her på Jord.

Læg gerne håndfladerne ind mod dit hjertecenter, så du som en afslutning mærker den healing, der er blevet manifesteret ind i dine helbredende hænder.

Kom så endelig helt til bage til dit bevidste liv og din hverdag nu og her. Mærk, at du genvinder din fulde jordforbindelse og er klar til at fortsætte din dag med fornyet energi, tillid, ro og glæde.

Dette er et uddrag fra bogen – Find ind til sjælens lys

Luk øjnene og begynd at se, når medie og clairvoyant Rikke Rasmussen guider dig ind i en ukendt verden af energiarbejde og hverdagsmagi og lærer dig at skabe forbindelse med dine egne evner for for clairvoyance og healing.

Find ind til sjælens lys er en sanselig guide til, hvordan man med nærvær kan leve fuldt ud og få sjælen med. Forfatteren fortæller om det, vi ikke kan se, veje og måle, men er lige så virkeligt og betydningsfuldt som den fysiske verden.

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"