Lad ikke energien stå i vejen for din virksomhed

Lad ikke energien stå i vejen for din virksomhed

Energibevidste chefer

Forleden blev jeg kontaktet af to energibevidste chefer, der skulle flytte ind på et nyt kontor, men de kunne fornemme, at noget ikke var som det skulle være. Derfor kontaktede de mig, for at sikre at energien var langt mere opløftede, når deres medarbejdere ankom.

Som de selv havde kunne fornemme, var der den mest kompakte, lukkede og depressive energi, hvor man kunne fornemme at der havde været en psykisk ubalance, noget der drænede energien fuldstændig.

Så hvis deres medarbejdere er åbne og modtagelige over for andre energi, ville de med stor sandsynlighed selv mærke en form for depressive følelse i kroppen. Noget der ville stå i vejen for arbejdsmotivationen.

Jeg kunne se en stor plet på det ene kontor, det viste sig, at der var en kvindelig psykolog, der havde valgt at hænge sig selv. Hele energien bar præg af denne psykiske ubalance. Dog var hun selv kommet godt over på den anden side, men hendes energi hang godt fast.

Derudover var der også en herre, der havde været der før hende, der havde haft nogle alvorlige alkoholproblemer, samt en hund, der hang fast.

Der trængte virkelig til at blive renset godt ud!

Rens med den violette farve

Når jeg renser, tager jeg den violette farve for mit indre øje og anvender klarsyn til både gulv, vægge og lofter. Det hele foregår visuelt, hvor jeg laver en form for laserblik med guddommeligt Reiki energi og den guddommelige universelle energi. Her går jeg ind i lagene i vægge, gulv og loft, for at få trukket den gamle, tunge energi væk. Da der var renset godt ud i energien, fyldte jeg op med farverne, de forskellige rum havde brug for – Sol- og måneenergi, hvor det hele blev boostet med fornyet energi.

Kontoret blev et helt nyt sted at være og medarbejderne kan nu se frem til at sidde i en opløftende og motiverende energi, hvor der ligeledes er drive. Derudover er denne form for energi enormt healende.

Hvis de ikke havde fået foretaget denne rensning, ville de risikere at deres medarbejdere ville begynde at blive deprimeret og kede af det.

Derfor er det så vigtigt at mærke efter, hvad det er for en energi på det sted, du befinder dig. Mærk efter om det er en energi du bør gøre noget ved og om det er en energi du ønsker at være i. Så virkelig mærk efter.

Tak til de chefer der kontaktede mig.

Energibevidste chefer kan vi ikke få nok af!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"