Meditation i hjemmet

Meditation i hjemmet

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Det handler derfor om, at undgå at falde ned i et sort hul, men at få brugt tiden fornuftigt. Og hvad er mere oplagt end at lade vores mentale batteri op? Så vi er fyldt op med fornyet energi, når den normale hverdag atter står for døren, men også så tiden derhjemme føles knap så tung i disse dage.

Netop derfor tilbyder jeg et par meditationer til nedsat pris, som kan hentes ned, og nydes i hjemmelige omgivelser. Alle filer sendes til direkte download i din indbakke efter endt køb. Du kan læse mere om mine meditations-downloads forneden.

En ny begyndelse

EN NY BEGYNDELSE

Her får du alle de samlede guidede meditationer samt de instrumentale. Består af 6 filer og dækker følgende emner:

  • Lysmeditation: Giver dig lys, energi og overskud.

  • Chakrameditation: Vi gennemgår alle dine chakraer, som først vil blive renset og derpå opfyldt med fornyet energi. Meditationen vil give dig energi, balance og ro.

  • Visuel meditation: Lærer dig at se klart – både på dig selv, på andre og den åndelige verden.

REN LIVSENERGI

Her får du alle de samlede guidede meditationer samt de instrumentale. Består af 8 filer og dækker følgende emner:

  • Afspænding: Musikken gennemgår hele din krop og sørger for at du slapper af, finder ro og fornyet energi.

  • Jorden og universet: Du vil mærke energien fra Jorden og universet, og kombinere de to energier, der tilsammen udgør den helt unikke balance og energi for dig.

  • Hjertemeditation: Du får energi og kærlighed til dit hjerte, at åbne det op, og blive modtagelig for kærlighed.

  • Åndelig hierarki: Musikken guider dig gennem alle de åndelige hierarkier. Fra det jordiske plan og hele vejen op til nirvana. En energirejse, der vil højne din energi.

Må meditationen give dig lys og energi i din hverdag.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *