Meditation

Meditation - alle onsdage fra 19.00-21.00

Meditation hos mig er skabt som pusterum, hvor du kan blive fyldt op med masser af ny energi.
Betydningen og funktionen af meditation gennemgås, kroppen spændes af og sindet renses med de grundlæggende meditationstekniker – du finder den indre ro.
Hver onsdag vil vi meditere, men derudover er der et overordnet supplerende tema, som du kan se i boksen her til højre.

Alle arrangementer foregår i min praksis på Folkevej 28A, 2820 Gentofte og det koster 200 kr.

BOOK HER

FOR FIRMAER: Ønsker du en skræddersyet workshop med meditation for dig og din medarbejdere? Så kan du kontakte mig for at booke og høre mere her.

meditation

Om meditation

Mennesket har dyrket meditation til alle tider af den simple årsag, at det beroliger sindet, afslapper kroppen, åbner hjertet og giver energi til alt, hvad du gør! Helt enkelt handler meditation om at fokusere din opmærksomhed på noget meget specifikt.

I vores over-stimulerede hverdag, bevæger vores tanker sig mere eller mindre uvilkårligt rundt – det ene øjeblik på et møde du skal til i morgen, det andet øjeblik på en telefonsamtale du havde igår, og pludselig på en situation du står i lige nu.

Denne konstante mentale aktivitet minder om en abe, der svinger fra træ til træ, og gør det let at miste fokus og kontrol. Her hjælper meditation dig til at fokusere og være mere til stede.

Under en meditation kanaliserer du din fulde bevidsthed i retning af et bestemt punkt eller objekt, fx at du fuldt ud fokuserer på dit åndedrag, et helt bestemt ord eller sætning, eller måske blot visualiserer et indre billede.

Et koncentreret arbejde med din bevidsthed gennem meditation, giver dig mere styr på dine tanker og du reducerer stress og uro i krop og sind. Meditation hjælper dig også med at udvikle din evne til at koncentrere dig og være til stede i nuet.

Anvendelse af meditation til træning af din evne til fokus, koncentration og tilstedeværelse, kan du bruge i rigtig mange sammenhænge. Det vil dog være alt for omfattende at nævne alle fordelene ved meditation her, så her er nogle af dem jeg oftest oplever:

– Reducere stress i din hverdag, både på arbejde og i privat regi

– Blive bedre til at løse arbejdsopgaver mere effektivt

– Forbedre dit helbred og blive hurtigere rask efter sygdom.

– At gøre dit parforhold langt bedre

– Opnå en langt større empati, følelse og forståelse for verden omkring dig.

Meditation har altid eksisteret, og findes i mange former i alle store religiøse og åndelige traditioner. Vores fjerne forfædre i fuldstændig stilhed og stirrede på skyggerne på hule-vægge, og nutidens yogamestre udøver komplekse visualiseringer.

Meditation har gjort underværker for mennesket gennem tusinder af år, og blevet praktiseret i kristne klostre, hinduistiske ashrams, buddhistiske klostre, og muslimske Sufi forsamlinger.

I vores nutid er det dog blevet mere og mere populært at dyrke meditation uden religiøse forbindelser, da det handler om det enkelte menneskes velbefindende og balance.

Datoer for meditation

Type
Dato
PROINKARNATION OG FOKUS
19. Februar 2020
AFDØD KONTAKT
26. Februar 2020
MEDITATION & DORTERRA OLIER
4. Marts 2020
ENGLE KORT
11. Marts 2020
CLAIRVOYANCE
18. Marts 2020
PROINKARNATION OG FOKUS
25. Marts 2020
MEDITATION MED KLANG & OLIE
1. April 2020
HEALING
8. April 2020
MEDITATION FOR FORÆLDRE MED SPIRITUELLE BØRN
15. April 2020
ENGLE KORT
22. April 2020
AFDØD KONTAKT
29. April 2020

Adresse

Min praksis
Folkevej 28A
2820 Gentofte