Meditation

Meditation - hver anden onsdag fra 19.00-21.00

Meditation hos mig er skabt som pusterum, hvor du kan blive fyldt op med masser af ny energi.
Betydningen og funktionen af meditation gennemgås, kroppen spændes af og sindet renses med de grundlæggende meditationstekniker – du finder den indre ro.
Til hver meditation vil vi naturligvis meditere, men derudover er der et overordnet supplerende tema, som du kan se her på siden.

PRIS & TID
Hver anden onsdag kl. 19-21 jfr. kalenderen herunder – pris kr. 200,- 
 

Alle meditations-arrangementer foregår i min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø  (BEMÆRK NY ADRESSE)

FOR FIRMAER: Ønsker du en skræddersyet workshop med meditation for dig og din medarbejdere? Så kan du kontakte mig for at booke og høre mere

meditation

Om meditation

Mennesket har dyrket meditation til alle tider af den simple årsag, at det beroliger sindet, afslapper kroppen, åbner hjertet og giver energi til alt, hvad du gør! Helt enkelt handler meditation om at fokusere din opmærksomhed på noget meget specifikt.

I vores overstimulerede hverdag, bevæger vores tanker sig mere eller mindre uvilkårligt rundt – det ene øjeblik på et møde du skal til i morgen, det andet øjeblik på en telefonsamtale, du havde igår, og pludselig på en situation du står i lige nu.

Denne konstante mentale aktivitet minder om en abe, der svinger fra træ til træ, og gør det let at miste fokus og kontrol. Her hjælper meditation dig til at fokusere og være mere til stede.

Under en meditation kanaliserer du din fulde bevidsthed i retning af et bestemt punkt eller objekt, fx at du fuldt ud fokuserer på dit åndedrag, et helt bestemt ord eller sætning, eller måske blot visualiserer et indre billede.

Et koncentreret arbejde med din bevidsthed gennem meditation, giver dig mere styr på dine tanker, og du reducerer stress og uro i krop og sind. Meditation hjælper dig også med at udvikle din evne til at koncentrere dig og være til stede i nuet.

Anvendelse af meditation til træning af din evne til fokus, koncentration og tilstedeværelse kan du bruge i rigtig mange sammenhænge. Det vil dog være alt for omfattende at nævne alle fordelene ved meditation her, så her er nogle af dem, jeg oftest oplever:

– Reducere stress i din hverdag, både på arbejde og i privat regi

– Blive bedre til at løse arbejdsopgaver mere effektivt

– Forbedre dit helbred og blive hurtigere rask efter sygdom.

– At gøre dit parforhold langt bedre

– Opnå en langt større empati, følelse og forståelse for verden omkring dig.

Meditation har altid eksisteret, og findes i mange former i alle store religiøse og åndelige traditioner. Vores fjerne forfædre i fuldstændig stilhed og stirrede på skyggerne på hulevægge, og nutidens yogamestre udøver komplekse visualiseringer.

Meditation har gjort underværker for mennesket gennem tusinder af år, og blevet praktiseret i kristne klostre, hinduistiske ashrams, buddhistiske klostre, og muslimske Sufi forsamlinger.

I vores nutid er det dog blevet mere og mere populært at dyrke meditation uden religiøse forbindelser, da det handler om det enkelte menneskes velbefindende og balance.

Datoer for meditation

Type
Dato
Clairvoyance meditation – FULDT BOOKET
27. Oktober 2021
Meditation og kontakt til afdøde
10. November 2021
Ro meditation
24. November 2021
Jule-meditation, fokus på det evige liv
08. December 2021

Adresse

Min praksis
Ryesgade 72, 2100 København Ø