Nummer 1

Nummer 1

Dagens første klient. En mand sætter sig overfor mig.

”Den eneste jeg vil snakke med er min afdøde ven”, fortæller han.

”Hmmm…”, siger jeg, hvorefter en afdød herre kommer igennem.

Jeg hører en gispen og en stor man træder frem. En stor mand med en veltrænet krop. Det strammer om min hals og han gisper igen efter vejret. Jeg kan mærke et reb om halsen. Han hængte sig selv. Han kunne simpelthen ikke mere. Hele hans liv var et kapløb og han kunne ikke længere være i sig selv. Han var ulykkelig og ensom. Han var der for alle og gjorde alt for at indfri alles forventninger, for til sidst at søge skjul og trøst i utroskab. Utroskab der førte til skilsmisse.

Her føler den afdøde ven især, at han fejlede. Og en nr. 1 må ikke fejle, ifølge ham. Hans forældre havde store forventninger til ham. Han var født og opvokset med store forventninger om at skulle være den bedste – en 1’er. Disse forventninger fra hans forældre havde han svigtet idet han var utro, og hele hans liv efterfølgende raslede sammen. Glansbilledet med det perfekte liv og den perfekte familie krakelerede. Familien gik i opløsning. Han blev skurken. Han mistede hans kone, to drenge, venner og familie. Han flygtede til den nye kæreste og hendes børn, og skabte yderligere distance til det, han kom fra. Hans familie. Hans børn. Hans venner.

Han endte med at føle sig som et nul. Ingenting. En fiasko. Derfor så han ingen anden udvej end at tage sit eget liv.

Den afdødes ven sidder overfor mig og græder. Græder som pisket.

”Han skulle bare have rakt ud.”, svarer han med gråd i stemmen.

Aldrig vær for stor til at være lille. Aldrig vær for stolt til at bede om hjælp. Aldrig vær for stærk til at være sårbar. Ræk ud efter dine nærmeste og sæt ord på de indre dæmoner. Lige meget hvor svært det end føles, og hvor meget det går imod dine forventninger og dit eget billede af dig selv. Vi er alle mennesker. Livet er ikke nemt, og vi går alle igennem svære faser. Det bedste vi kan gøre, er derfor at tale om det. At have nogen omkring os, der lytter. Det forløser, og du vil finde ud af, at du ikke er alene. Ingen er alene.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"