Nummer 1

Nummer 1

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Dagens første klient. En mand sætter sig overfor mig.

”Den eneste jeg vil snakke med er min afdøde ven”, fortæller han.

”Hmmm…”, siger jeg, hvorefter en afdød herre kommer igennem.

Jeg hører en gispen og en stor man træder frem. En stor mand med en veltrænet krop. Det strammer om min hals og han gisper igen efter vejret. Jeg kan mærke et reb om halsen. Han hængte sig selv. Han kunne simpelthen ikke mere. Hele hans liv var et kapløb og han kunne ikke længere være i sig selv. Han var ulykkelig og ensom. Han var der for alle og gjorde alt for at indfri alles forventninger, for til sidst at søge skjul og trøst i utroskab. Utroskab der førte til skilsmisse.

Her føler den afdøde ven især, at han fejlede. Og en nr. 1 må ikke fejle, ifølge ham. Hans forældre havde store forventninger til ham. Han var født og opvokset med store forventninger om at skulle være den bedste – en 1’er. Disse forventninger fra hans forældre havde han svigtet idet han var utro, og hele hans liv efterfølgende raslede sammen. Glansbilledet med det perfekte liv og den perfekte familie krakelerede. Familien gik i opløsning. Han blev skurken. Han mistede hans kone, to drenge, venner og familie. Han flygtede til den nye kæreste og hendes børn, og skabte yderligere distance til det, han kom fra. Hans familie. Hans børn. Hans venner.

Han endte med at føle sig som et nul. Ingenting. En fiasko. Derfor så han ingen anden udvej end at tage sit eget liv.

Den afdødes ven sidder overfor mig og græder. Græder som pisket.

”Han skulle bare have rakt ud.”, svarer han med gråd i stemmen.

Aldrig vær for stor til at være lille. Aldrig vær for stolt til at bede om hjælp. Aldrig vær for stærk til at være sårbar. Ræk ud efter dine nærmeste og sæt ord på de indre dæmoner. Lige meget hvor svært det end føles, og hvor meget det går imod dine forventninger og dit eget billede af dig selv. Vi er alle mennesker. Livet er ikke nemt, og vi går alle igennem svære faser. Det bedste vi kan gøre, er derfor at tale om det. At have nogen omkring os, der lytter. Det forløser, og du vil finde ud af, at du ikke er alene. Ingen er alene.

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *