Reiki uddannelsen

Reiki healing

Reiki er en 2500 år gammel healingteknik, fundet af doktor Mikao Usui, der nedskrev denne i sanskrit-sutrat (gamle indiske tekster). Reiki er oprindelig japansk og betyder universel (rei) livsenergi (ki) og bruges til naturlig helbredelse samt spirituel udvikling.

Dr. Mikao Usui (se billedet til højre) fandt ud af, at man via den universelle (rei) livsenergi (ki) kunne heale alt levende. Denne teknik er lige siden brugt i Asien og specielt i de seneste årtier har interessen for behandlingsformen spredt sig til vesten.

Min lange erfaring med Reiki samt dybe studier i dens lærdom og historie er mine forudsætninger for at lave mit eget unikke uddannelsesforløb, der kan udvikle dig til at blive reikihealer over tre moduler.

Modul l

Dette første modul er for dig, der har interesse for reikihealing, men ikke har erfaring. Du vil på to intensive kursusdage lære meget om reiki-historien, teori om brug af teknikken, samt udøve en masse i praksis sammen med dine medkursister. Hvis du føler du har brug for dette, så er Reiki 1 absolut noget for dig!

Sammen med 8-12 andre kursister vil du på dette kursus, som er baseret på mine mange års erfaringer med reikihealing, træne og arbejde med dine energier.

Du vil på kurset forbedre din sensitivitet og bevidsthed til glæde for dig selv og dine omgivelser.
I løbet af modulet vil du få rig mulighed til at dykke ned i dine egne dybere bevidsthedslag, hvor der gemmer sig megen viden og information. Dette vil styrke din selvforståelse og selvindsigt.

reiki healing

Modul ll

Dette modul er for dig der på Reiki 1 fik åbnet reiki-kanalen eller på anden måde tidligere har lært om eller arbejdet med Reiki. På Reiki 2, der afholdes over to dage, vil du få højnet din energi samt få adskillige healingsredskaber til brug på dig selv og andre, der ønsker lidt reiki-energi, og hvem gør ikke det?

Indholdet på Reiki 2 omfatter øvelser i fysisk og psykisk healing af dig selv og andre, herunder børn og dyr, udvikling af intuition og indfølingsevne, når du healer, fjernhealing samt healingsguider. Derudover berøres også emner som chakraernes opbygning og farver, udvikling af intuition og arbejde med det 3. øje samt meditation.

Modul lll

Dette modul er for dig, der ønsker at fuldføre din Reiki-uddannelse, og tager udgangspunkt i den viden, du har erhvervet dig på Reiki 2. Det er samtidig Reiki-mestergraden, hvor du bliver indviet i 2 mestersymboler, som gør, at din energi bliver meget stærkere og mere centeret. Det vil også gøre, at du som person får mere balance i dit energisystem, og deri mere balance i forhold til dig selv.

Vi vil på Reiki 3 arbejde med vigtigheden af etik og moral i Reiki-healing, de nye energier samt healingsguider. Naturligvis er også indvielsen med samt emner som trancehealing, husrensning og meditation.

Find din spirituelle vej

Datoer for Reiki uddannelsen

Beløbet betales ved online-tilmelding, eller indbetales d. næste 1. efter tilmelding til Skjern Bank reg. 7780 konto 0006841886 (med tydelig angivelse af navn, så jeg kan registrere din indbetaling)

Modul
Dato
Tid
Pris
Modul lI
18.-19. Januar 2024
Begge dage kl. 9-15
3.650,-
Modul l
20.-21. Juni 2024
Begge dage kl. 9-15
3.300,-
Modul lI
12.-13. September 2024
Begge dage kl. 9-15
3.650,-
Modul lll
16.-17. Januar 2025
Begge dage kl. 9-15
6.950,-

Adresse

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"