Spirituel workshop for unge

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed er du eller har du et spirituelt barn. Det er en stor gave, men en til tider stor opgave for barn såvel som forældre. Derfor har jeg oprettet en spirituel workshop for børn og unge mellem 10-18 år, der er relevant for både forældre og unge, og som kan hjælpe til et nemmere liv med spiritualiteten som følgesvend.

Til forældre

At være forældre til et spirituelt barn har sine udfordringer, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal tacke disse evner. Det kan være alt lige fra uforløste spørgsmål til samfundets foredomme, der ofte anskuer børnene som unormale, hyperaktive, skizofrene og meget andet. På denne workshop vil I få brugbar viden og redskaber til at gøre dagligdagen nemmere – både for jer som forældre og jeres spirituelle barn.

Til børn og unge

Et liv som spirituelt barn kommer med både sine fantastiske og svære sider. Ofte er det forventningerne fra omverdenen, rammerne som man ikke altid passer ind i, eller de store og tunge spørgsmål, der fylder. Hvorfor er jeg den eneste, der ser, hvad jeg ser? Hvorfor er jeg så anderledes, og er der noget galt med mig? På denne workshop vil du finde ud af, hvorfor du har spirituelle evner. Du vil få redskaber til at håndtere dine evner, samt brugbare teknikker til at beskytte og udvikle din spiritualitet.

Kom med og få en oplevelse, der vil give dig mod, energi, balance og indre styrke i dit spirituelle liv.

Næste workshop

Dato
Tid
Pris
14. juni 2020
10:00 – 12:00
750,-

Finder sted på min praksis på Folkevej 28A, 2820 Gentofte.
Prisen inkluderer en lækker grøn frokost på Bistro28.

De fantastiske spirituelle børn

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"