Spøger det?

Spøger det?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

”Det kan da ikke spøge i nye huse?” Det spørgsmål har jeg fået rigtig mange gange. Inden for den seneste uge, har jeg netop været ude og rense 2 nybyggede huse, der begge har givet anledning dette blogindlæg.
Det ene sted havde en meget kendt herre stadig sin gang. Hans familie boede stadig i nabohuset, og da jeg ankom, brugte han anledningen til at fortælle den nye bygherre alt om grunden, og hvad der skulle gives videre af informationer til naboerne, hans søn og svigerdatter. Til stor glæde, da deres far dermed fik fred og givet hans budskaber videre.

I det andet hus, jeg var ude i, havde både moren og sønnen haft slemme mareridt. Det hus der tidligere lå på grunden var brændt ned. Ikke at nogen kom til skade, men kvinden, der havde boet i det tidligere hus, havde først mistet sin mand, og derefter selv haft slemme mareridt. Hun var urolig og bange for at være alene og dø i ensomhed. Hendes sorg og afdøde sjæl havde efterladt et aftryk i hjemmet, der gav så meget uro, tyngde og tristhed, at familien havde lyst til at flytte igen. De kunne ikke finde ro. Så jeg hjalp den stakkels afdøde kvinde over i lyset til hendes mand, der havde ventet på hende. Hun havde siddet fast i den såkaldte ”grå zone”, der kan betegnes som et åndeligt vakuum. Et stadie, hvor du befinder dig mellem den åndelige og fysiske verden.

Når jeg renser et hus, ser jeg også, hvem af de afdøde familiemedlemmer, der er til stede for at give varme og kærlighed. I dette tilfælde, var mandens afdøde mor i køkkenet, og kvindens afdøde far i stuen. De kom begge med vigtige beskeder, og ønskede at støtte og hjælpe deres kære familier i det fysiske liv. Til sidst renser og healer jeg hvert rum med ”mesterenergi” fra reiki-universet, og afslutter med at lægge en beskyttelsesmembran rundt om hjemmet.
På den måde vil det føles som at komme helt hjem i sit hjem efter en husrensning.
Oplever du tegn på åndelig aktivitet i dit hjem – nyt eller gammelt? Så kan du læse mere om mine tilbud inden for husrensning og booke en aftale her: https://www.rikkerasmussen.dk/husrensning

Læs også:

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *