Tid er energi

Tid er energi

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Stunderne med mine klienter er noget af det mest dyrebare i mit arbejde som clairvoyant. At jeg kan se og høre, at oplevelserne er gensidige, gør bare det hele endnu mere meningsfuldt. Flere af mine klienter, som jeg har haft fornøjelsen af at se gennem de sidste 5 års tid, er vendt opstemte tilbage og har sagt:

“Fuldstændig detaljeret, sker der nu, det du sagde! Jeg står midt i det lige nu!”

Tid er energi i den åndelige verden. Det kan være tæt på, længere væk, eller meget langt væk i energien. Indimellem sætter de datoer eller måneder på, men det er ikke alt, vi skal have i kalenderen på den nøjagtige dato. Så derfor fortæller de os om positive “læringsstoppesteder”, som du kan navigere efter. Dette skaber et enormt energifyldt fokus.

Så selvom der er 14 måneders ventetid på en seance, så er det bare om at få booket en tid! Så du kan få et fremtidssyn på præcis dét, som du har brug for. Uanset om det handler om noget, der først sker om et år eller flere.

Jeg glæder mig til at give dig al den klarhed, som du netop har brug for!

BOOK EN SEANCE

(30 eller 50 minutter)

Online: https://rikkerasmussen.onlinebooq.dk/

Tlf.: 2680 6964

Email: rikke@rikkerasmussen.dk

Læs mere om mine clairvoyancetilbud her: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Læs også:

Spirituel workshop for unge

Ser du skikkelser? Kan du læse andres tanker og følelser? Eller har du et barn, der har lignende oplevelser? Dette er bare nogle karakteristika, men med stor sandsynlighed enten er du eller har du et spirituelt barn.

Mangler du svar?

Hvem er jeg? Hvad har fremtiden i vente for mig? Hvorfor sker disse ting for mig? Dette er blot et lille udpluk af de mange spørgsmål, som mine klienter opsøger mig omkring, og ønsker svar på.

Vil du være clairvoyant?

I sidste uge fik vi slået fast, at vi alle er clairvoyanter, og at vi kan alle blive det. Men hvad gør man så, hvis man bærer rundt på en indre clairvoyant, som bare venter på at blive sluppet løs? Hvad er den bedste praksis og de bedste forudsætninger?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *