Tid er energi

Tid er energi

Stunderne med mine klienter er noget af det mest dyrebare i mit arbejde som clairvoyant. At jeg kan se og høre, at oplevelserne er gensidige, gør bare det hele endnu mere meningsfuldt. Flere af mine klienter, som jeg har haft fornøjelsen af at se gennem de sidste 5 års tid, er vendt opstemte tilbage og har sagt:

“Fuldstændig detaljeret, sker der nu, det du sagde! Jeg står midt i det lige nu!”

Tid er energi i den åndelige verden. Det kan være tæt på, længere væk, eller meget langt væk i energien. Indimellem sætter de datoer eller måneder på, men det er ikke alt, vi skal have i kalenderen på den nøjagtige dato. Så derfor fortæller de os om positive “læringsstoppesteder”, som du kan navigere efter. Dette skaber et enormt energifyldt fokus.

Så selvom der er 14 måneders ventetid på en seance, så er det bare om at få booket en tid! Så du kan få et fremtidssyn på præcis dét, som du har brug for. Uanset om det handler om noget, der først sker om et år eller flere.

Jeg glæder mig til at give dig al den klarhed, som du netop har brug for!

BOOK EN SEANCE

(30 eller 50 minutter)

Online: https://rikkerasmussen.onlinebooq.dk/

Tlf.: 2680 6964

Email: rikke@rikkerasmussen.dk

Læs mere om mine clairvoyancetilbud her: https://www.rikkerasmussen.dk/clairvoyance

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"