Tips til at finde ind til sjælens lys

Tips til at finde ind til sjælens lys

Her får du mine bedste råd til at finde ind til sjælens lys, så du kan byde generøsitet, tillid og fred og ro ind i dit liv – lade livet flyde mere og finde ind i flow. At finde ind i sjælens lys er at finde ind til næring, nydelse og til sin intuition – og det gør man ved at stilne sindet.

  • Gå masser af ture i naturen, særligt når du synes, at du ikke har tid, skal du ud i skoven eller parken og trække vejret dybt.
  • Vær mindful og langsom i din hverdag. Smag på maden, du spiser. Se på dine omgivelser, som om du skulle tegne dem. Læg mærke til detaljer, farver, teksturer. Jo mere du ser, desto mere skønhed vil du få øje på. Lyt til fuglenes sang, og tag livet ind med alle dine sanser.
  • Dyrk taknemmeligheden i stort og småt – sjælen kender ikke til mangel, så mærk ind i, at der altid er nok. Sig tak til din cykel, for at transportere dig. Tak til opvasken for at give dig en stund til at slå hovedet fra, tak til dine medmennesker for at ville dig. Listen er uendelig lang, skriv videre på den hver eneste dag. Gør det gerne til et fast ritual, for eksempel hver morgen eller aften.
  • Meditér! Hvordan end det er godt for dig. Og husk, at du ikke behøver at kunne tømme dit hoved totalt for tanker. Det er ikke alle, der kan det, og så er det heldigvis guidede meditationer. Brug guidede meditationer, dyrk mindfulness, hvor du bare venligt betragter og accepterer dine tanker, eller meditér, og accepter blot, at du har tanker imens. Lad tankerne være der, sig tak til dem, fordi de prøver at hjælpe dig, dyrk roen, og acceptér, at de er en del af dig – også de bange, stressede tanker. Lad dem få plads i din meditation, hils venligt på dem, og berolig dem blot. Hvis du behandler dem kærligt, mister de overtaget, og sjælen kan få plads.
  • Øv dig i at turde handle på din intuition – jo mere, du oplever, at den har ret, des nemmere vil det blive at turde følge den. Den gode vej ind til intuitionen er gennem bittesmå skridt. Lad intuitionen vejlede dig i din hverdag. Mærk, at du modtager guidning i, hvad du skal spise, se, læse og lytte til. Mærk efter, hvem du skal ringe til, hvilken vej du skal gå til og fra arbejde, eller om du en gang imellem skal noget helt nyt, som du ikke plejer. Også selvom det ikke umiddelbart giver mening. Din intuition vi ofte bede dig gøre noget, der ikke virker som det oplagte eller fornuftige valg. Og din forstand og intelligens vil råbe og larme og sige ”jamen og ak og ve”, men prøv at være modig. Øv dig i at gå med intuitionen. Når du begynder i det små, vil du træne dig op til at kunne træffe større livsbeslutninger ud fra din intuition, og så vil du formentlig opleve, at livet åbner sig for dig på de utrolige måder.
  • Vær god ved din krop – få nok søvn, nok lys, spis godt, tænk og tal kærligt om dig selv. Hvad har du brug for? Hvad har du lyst til? Giv dig selv masser af begge dele hver dag.

Sæt dig eventuelt med en notesbog og en kalender, og skriv de ting, du ønsker at gøre til en del af din hverdag ned. Gør plads til et nyt liv! Du kan tro, at du har fortjent det.

Du kan for eksempel i din kalender skrive en lang gåtur i en udvidet frokostpause ind en mandag morgen. Eller aftenmeditation hver tirsdag eller torsdag, en lækker middag med god tid sammen med dig selv eller din kære på en fredag, og måske ti minutters meditation hver eneste morgen eller aften inden du går i seng. Hvad end der virker i din hverdag.

Det kan virkelig være en god idé på denne måde at forpligte sig på sig selv. Forestil dig, at du selv er det menneske, du elsker allerhøjest på jorden. Forestil dig, at du er mor eller far for dig selv – og giv så dig selv det, du har mest brug for.

Det er oftest det allervigtigste, vi glemmer at tage os af, når tiden er knap, og så ender livet med at blive fyldt af uvæsentlige ting. Træk i stedet vejret dybt – drag ånden til dig med dit åndedrag, og giv dig selv plads til at være. Vid, at du er god nok. Travlheden løber ingen vegne – du kan sagtens lade den være lidt.

Et uddrag fra bogen – Tal med dine døde

En rejse ind i sjælens evige liv

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"