Ansigtsmaske i Rosenkvarts

Ansigtsmaske i Rosenkvarts

850,00 kr.

Meditation maske 

Håndvævet øjenmaske, vævet sammen af stærk, fleksibel tråd.
Brug denne vidunderlige øjenmaske til den ultimative luksuriøse spa-oplevelse derhjemme. 

★ Håndlavet, 100% naturlig ædelsten.
★ Øjenmasken i ædelsten kan hjælpe med at lindre træthed, mindske mørke rande og fremme søvn.
★ Ædelstenens kølighed og tyngde støtter afhjælpning af stress, reducerer hævede øjenomgivelser og rynker. Når du opbevarer masken i køleskabet, før brug, får du en ekstra dejlig følelse. Ædelstens-øjenmasken kan også lægges i varmt vand i et par minutter. Sørg for, at masken er tør og ikke for varm, når den lægger den på dit ansigt. Uanset om den er varm eller kølig, vil du opleve, at spændinger opløses og velbehaget breder sig.
★ Alle sten er unikke og vil variere fra dem, der er vist på billedet. Billedet er kun til din reference, natursten har farveforskel.

De vigtigste fordele inkluderer:     

– Forbedrer blodcirkulationen     

– Reducerer mørke rande og hævede øjenomgivelser     

– Fremmer regenerering af cellerne     

– Beroliger og afslapper ansigtets muskler     

– Afhjælper frigivelse af toksiner     

– Lukker porerne 

Sådan bruges den: Når du har brugt ansigtsrulle og/eller øjenprodukter,
placerer du øjenmasken over dine øjne, mens du ligger i en behagelig position. Ånd langsomt ind og ud for at frigive spændinger, og fokusere sindet på den
århundreder gamle praksis med at absorbere krystalens energi.

Hvis du vil have en mere intens oplevelse, kan du opbevare den i køleskabet efter brug og nyde de kølige krystaller mod huden. 

Tips: Vend øjenmasken om og placer den over kæbeområdet for at
lindre spændinger og stimulere blodgennemstrømningen og
for at reducere forekomsten af ​​fine linjer i dette område. Du kan også lægge den på panden, brystet eller underlivet.

Størrelse: 23×9 cm.

Du får en lignende som vist på billedet, så accepter størrelse og farveforskel, idet alle sten er både naturlige og unikke.

Rosakvarts

Vil du gerne skærmes mod negative ideer og tanker? Måske kærligheden trænger til at blive bekræftet?

Rosakvarts sten også kaldet kærlighedsstenen, er nok den mest kendte og populære sten, der kan hjælpe dig til at afskærme mod negative vibrationer både psykiske som fysiske.

Kvartsstenen kommer i den søde rosa farve, der kommer af titanoxyd og manganindhold, og som er særdeles tiltrækkende for alle personer. For stenen symboliserer harmoni, ro og kærlighed.

Hvilken virkning har Rosakvarts sten?

Betydning af Rosakvart sten / Nøgleord:

Kærlighed – Tilgivelse!

Energien fra hjertestenen, der symboliserer netop kærlighed og harmoni, giver dig den rolige følelse af tryghed. Her lærer du at tilgive, for kun når du kan tilgive, vil du finde absolut ro og kærlighed. Stenen bliver brugt under healing til netop at tilgive dig selv og andre, så du løser op for negative tanker og energier, så kærligheden kan få din fulde opmærksomhed.

Stenen som du må eje, er ligesom Ametyst sten også en populær sten til smykker som halskæder. Den gode energi og et smukt smykke kan godt give mere ro og harmoni i livet.

Rent fysisk bruges Rosakvarts til at skærme med stråler fra tv- og computerskærme. Det kræver dog, at du skifter stenen ofte. Derudover, som der dog er delte meninger om, er at stenen kan afhjælpe snorken. 

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"