Birthing spray

Birthing spray

225,00 kr.

Birthing – 100ml

Denne spray hjælper dig med at tilpasse dig nye livs omstændigheder. Den hjælper også med at reguler af pulsen, hjertet rytme og de forskellige væsker i kroppen.

Den hjælper med at berige vitaliteten, at grounde, realisere og materialisere nye omstændigheder (og babyer) fra et sted fyldt med kærlighed og selvværd. Det giver dig mulighed for at gå igennem disse overgange fyldt med en følelse af styrke og kærlighed.

Sprayen kan bruges af vordende mødre, før, under og efter fødslen (Undgå at bruge sprayen de første 3 måneder af graviditeten).

Kan også bruges til materialisering af nye projekter eller ændringer i livsomstændigheder (tab, skifte bolig, flytte til et andet land, efter flyvningsture).

Krystaller: Ametyst, Karneol, Krysocolla, Malakit, Månesten, Bjergkrystal (Klar Kvarts) og , Rosenkvarts (rosa kvarts)

Denne Aura Spray giver energetisk støtte til kommende mødre før, under og efter fødslen.
Energetisk renselse og opladning af auraen med en blanding af beskyttende, indbydende og kærlige energier. Disse energier hjælper den gravide kvinde med en lettere omstilling til dette nye kapitel i livet, og samtidig støtter de hende i at opleve fødslen med åbenhed, mod og tilpasning.

Fuld måne
Bringer helhed til de feminine energier som moderskab og modtagelighed. Fokuserer på beskyttelse, ernæring og moderkærlighed. Regulerer amning og alle andre væsker i kroppen.

Earth DAY/Jordens dag
Stimulerer rod chakraet og vitaliteten. Hjælper ved forandringsprocessen, både biologisk og følelsesmæssigt. Regulerer pulsen og den nye rytme i kroppen.

Merkur
Hjælper med af tilpasse sig nye livsomstændigheder.

Ametyst: Hjælper med beskyttelse og stabilitet. Den hjælper med forbindelse til det guddommelige, lindre fysiske og følelsesmæssige spændinger og smerter.

Karneol: Gendanner motivationen, energien, modet og selvværet. Den hjælper kvinder med at slippe frygten i forbindelse med graviditet og fødsel.

Krysocolla: Styrkelse af gudindeenergien. Fjerner frygtbaserede tanker. Bringer ro til sind og hjerte samt bringer sindsro midt i situationer med konstante forandringer. Lindrer fødselssmerterne.

Malakit: Den rydder op i opløste spændinger og frigør gamle, fortrængte og uforløste følelser. Kendt som ”Jordmoderstenen”. Hjælper med at stimulere veerne, mindsker fødselssmerter og fremmer en sikker fødsel.

Månesten: Højpræstindernes perle. Den fremmer selverkendelse, Indre indsigt, harmoniske relationer og beroliger følelserne. Afhjælper stress, frygt, og spændinger under fødslen. Menes også at hjælpe fødselsveerne samt at fremmer en sund amning

Bjergkrystal: Kendt som krystallernes healende mester. Indeholder det fulde lysspektrum. Arbejder på hvert eneste energetiske niveau for at bringe kroppen i balance og harmoni. Har en kraftig styrkende og stabiliserende effekt på kroppens energifelt.

Rosakvarts: Giver følelsesmæssig balance, sikkerhed og fred. Bruges som en beskyttende ædelsten ved graviditeter og fødsler til at åbne hjertet for uforbeholden kærlighed og til det magiske ved en fødsel. Forædler den dybe forbindelse med selvet, barnet og til hele universet.

 

Hvordan Aura Sprayene bruges

Ryst flasken inden du bruger den. Spray flere gange over dit hoved og lad misten at falde ned over dig.
Brug de følgende sekunder på at tage et par dybe vejrtrækninger og indånd duften.
Brug sprayen et par gange om dagen for at opnå en varig effekt.
Kan bruges i en længere periode for en dybere transformation.

Vægt 0,5 kg

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV