Protection spray

Protection spray

225,00 kr.

Protection – 100ml

Denne Aura Spray hjælper dig med at rense og forvandle negative vibrationer og styrke dit energifelt. Derved vibrerer det på en højere og mere stabil frekvens, sådan at fortættede vibrationer opløses. Denne høje frekvens virker som et skjold mod andre folks negative projektioner. Hvor grænsen mellem dig og andre er mere defineret og du står stærkere i dig selv.

Om Sprayen

Krystaller: Citrin, Sort Turmalin, Røgkvarts, Tigerøje og Bjergkrystal (Klar Kvarts)

Vi laver en unik blanding af rene økologiske æteriske olier, der indeholder citrongræs (Cymbopogon Flexuosus) og Lavendel (Lavandula Hybrid var. Grosso). Den blandes med Bach Blomster.

Har du nogen sinde følt dig usikker i visse situationer eller steder? Måske nær visse personer? Føler du nogensinde, at du ville ønske, du stod stærkere i visse situationer? At visse ting og andre menneskers kommentarer, ikke vil have samme effekt på dig, som de gør nu? Eller at du kunne have sagt det rette for at forsvarer dig, men undlod at gøre det, så du følte dig overvældet?

Denne Aura Spray hjælper dig med at rense, forvandle negative vibrationer og styrke dit energifelt. Derved vibrerer det på en højere og mere stabil frekvens, sådan at fortættede vibrationer opløses. Denne høje frekvens virker som et skjold mod andre folks negative projektioner. Hvor grænsen mellem dig og andre er mere defineret og du stå stærkere i dig selv.

For at din aura skal beskyttes, skal de lavere chakraer være stærke, hvilket gør det muligt at frigive spændinger og forvandle negative energier.

Tourmalin, i dette tilfælde Sort, bruges normalt som en talisman for beskyttelse, god jordforbindelse og frisættelse.
Tigerøje bruges til forvandling af energi og stabilitet. Den udstråler autoritet, kontrol, lederskab, succes og indflydelse.
Naturlig citrin god til rensning og forhøjelse af energifeltets vibrationer.
Bjergkrystal er godt til at styrke auraen og afbalancere chakraerne og så er det en god integrator.

Denne spray er fantastisk til husrensning, da den hjælper energien frafiltrer alle negative projektioner fra tidligere beboere, naboer og gæster.
Den er også god, hvis du skal mødes med familie & venner, undervise, holder foredrag eller på anden måde være sammen med andre mennesker, hvor du gerne vil stå stærkt i dig selv.

 

Hvordan Aura Sprayene bruges

Ryst flasken inden du bruger den. Spray flere gange over dit hoved og lad misten at falde ned over dig.
Brug de følgende sekunder på at tage et par dybe vejrtrækninger og indånd duften.
Brug sprayen et par gange om dagen for at opnå en varig effekt.
Kan bruges i en længere periode for en dybere transformation.

Vægt 0,5 kg

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV