Room Spray Protection , 100 ml. – Happy Heart

Room Spray Protection , 100 ml. – Happy Heart

289,00 kr.

Protection Room Spray fra Happy Heart (100 ml.)

Protection is a loving embrace. It is a grounding force that calms you in stormy weather and with great care, brings you back home.

Room sprays kan rense og vække energien i et rum – og i dig.

Indhold: Protections signaturduft indeholder en blanding af 100% rene æteriske olier som jasmin, sandeltræ, lavendel, rosentræ og salvie.

Læs mere om duften og filosofien 👇👇

PROTECTION signaturduften

Beskytter, beroliger og skaber følelsen af balance og fodfæste.

Protection hjælper dig med at finde et sted at stå fast, føle dig tryg og sikker, både inde og ude. Det skaber en følelse af tyngde, balance og forankring, og forbinder dig med en uudtømmelig kilde af kærlighed og kraft.

Som en strøm af energi, der strømmer ned igennem kroppen, minder Protection dig om, at selv når vindene blæser, kan du føle dig tryg og have et stærkt fundament.

Protection bringer ro til nervesystemet og kan hjælpe med at helbrede psykiske sår, der har rod i manglende tryghed og stabilitet.

 

Filosofien bag Happy Heart

Happy Heart er designet til dig, der er på rejse i livet og værdsætter nydelse, sanselighed og nærvær. Brug Happy Hearts produkter til at pleje dit ydre, eller som en del af en nærende praksis, der forbinder dig dybere indadtil.

De 5 Happy Heart signaturdufte er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer. Disse aromaterapeutiske duftvarianter findes som Room Sprays eller Body Smoothies, og kan bruges til at løfte energien i rummet.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge vores signaturdufte på, og du kan vælge mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying.

Happy Heart er luksuriøse og duftende produkter, som alle er designet med et bestemt formål: At forskønne dit ydre og bringe dig tættere på det, du gerne vil undersøge eller nære.

Sammensætningen af ingredienserne i vores aromaterapeutiske produkter er derfor ikke tilfældig. Du får ikke bare scrubs, cremer, serum og mists, der plejer, fugter, renser eller opbygger din hud – du får også kraftfulde og effektive produkter, der har det formål at åbne op, støtte og bringe dig tættere på dig selv.

Det er selvomsorg på flaske, der er designet til at passe ind i både håndtasken og hjemmet, og effekten kan ikke beskrives, den skal føles, duftes og opleves.

Vægt 0,25 kg

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"