Space clearing spray

Space clearing spray

225,00 kr.

Space Clearing – 100ml

Energisk rensning til hjem- og arbejdsområder

Fjerner tættere energier i sprøjteområder, så lighter og mere levende kan komme ind. Skaber ro og fred i hjemmet og arbejdsmiljøet.

Om Sprayen

Krystaller: Bjergkrystal (Klar Kvarts), ametyst & sodalit

Vi laver en unik blanding af rene økologiske æteriske olier, der indeholder kanel (Cinnamon Bark) og grapefrugt (grapefrugt Pink). Den blandes med Bach Blomster.

Alle ingredienserne i denne blanding er beregnet på at hjælpe med at acceptere følelser, som vi er klar til at slippe. Både følelserne og de tilknytninger vi selv har skabt til dem.

Har du nogensinde oplevet tilbagevendende billeder og tanker om bestemte situationer, som du ønsker ville stoppe? Oplever du nogensinde gamle følelser fra tidligere forhold/venskaber, som ikke forsvinder med tiden?

For at slippe noget emotionelt på en fredfuld måde, må tanken eller følelsen heales ved at anerkende den. Frygt ligger mange gange bag. Frygtens oprindelse er ofte svær at finde. Den stammer ofte fra barndommen og er tilbagevendende i voksen livet, hvis ikke den anerkendes.

Vores energifelt har en vis kapacitet og volumen. Hvis vi vil skabe plads til nye ting i vores liv, er vi nød til at frigive en vis mængde følelser fra gamle oplevelser og erfaringer, der energetisk fylder og blokere i vores energifelt.

Bjergkrystal er kendt som en “mester healer” og den forstærker energien der harmonisere chakraerne og vores Aura. Det er en god krystal til at acceptere følelser og den har intense rensende kvaliteter.
Ametyst er kendt for sine powerfulde evner for spiritualitet og tilfredsstillelse. Den er kendt for sine metafysiske evner til at stilne tænkerne og inspirere til en klarere meditativ tilstand. Dens naturligt høje frekvens renser auraen for negativ energi og den skaber et beskyttende skjold af lys omkring kroppen.
Sodalitens kvaliteter er fremme sandhed og loyalitet over for sig selv. Den kan hjælpe dig med at vide, hvad der er dit og hvad der ikke er. Klarheden viser dermed, hvad du trygt kan slippe.

 

Hvordan Aura Sprayen bruges

Ryst flasken inden du bruger den. Spray flere gange over dit hoved og lad misten at falde ned over dig.
Brug de følgende sekunder på at tage et par dybe vejrtrækninger og indånd duften.
Brug sprayen et par gange om dagen for at opnå en varig effekt.
Kan bruges i en længere periode for en dybere transformation.

Vægt 0,5 kg

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV