Vi er alle clairvoyanter

Vi er alle clairvoyanter

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Vi har alle vores indre clairvoyant. Det er i hvert fald min overbevisning. Spørgsmålet er, om du har mod på at skabe forbindelsen, og arbejde med de evner, der gemmer sig i dit indre. Netop derfor, har jeg oprettet denne clairvoyanceworkshop for både nybegyndere og øvede!

I løbet af workshoppen vil du lære at opbygge og holde fast i din egen energi. Du vil lære at finde kanalen, hvorfra du henter klare budskaber og guidance til dine klienter eller dig selv, og blive introduceret for clairvoyanceteknikker inden for bl.a. klarsyn, klarføling og klarhøring. For at opsummere, vil workshoppen hjælpe dig med at få klokkeklare budskaber, kanalisere specifikke budskaber, og højne og bevare din energi.

Hvis du har været på et af mine hold før, men ønsker at være med igen? Så tilbyder jeg workshoppen til halv pris! Skriv for at høre mere. 

Næste workshop

Prisen inkluderer en lækker grøn frokost på Bistro28.

Dato
Tid
Pris
18. juni 2020
09:00-15:00
1.950,-

Adresse

Min praksis på Folkevej 28A, 2820 Gentofte.

Lyder denne workshop som noget for dig? Kontakt mig på rikke@rikkerasmussen.dk for yderligere information, eller book din tid lige her.

Læs også:

Det spirituelle efterår

Har du overvejet at dykke ned i dine spirituelle evner, og gå på opdagelse i den åndelige verden? Så behøver du ikke at vente meget længere. Til efteråret har du chancen!

Når sorg bliver til lys

Sorg er oftest forbundet med mørke og tragedie. Selvom sorgen er hård at befinde sig i, eller at være vidne til, er det vigtigt at give den plads. For sorgen er en vigtig del af healingsprocessen og bearbejdelsen af den smerte, vi befinder os i.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *