Clairvoyanten live

En unik åndelig aften

Her kan et udvalg af publikum stille et spørgsmål til Rikke Rasmussen, og få clairvoyantisk svar. Du kan her frit spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde, som du har brug for at få besvaret for at få ro i sjælen igen. Om det var noget, du ikke fik sagt eller spurgt din kære far om, inden han gik over på den anden side, om det er kærligheden, der lader vente på sig, karrieren der driller eller en livsbegivenhed, du er uforstående overfor – eller drømmer om – bare kom med det, mediet er klar med svar, hvis du er klar med dit spørgsmål!

” CLAIRVOYANTEN LIVE ” aftenerne er intense og underholdende, og alle mennesker i alle aldre er hjertelig velkomne til disse arrangementer

Clairvoyanten live - exclusive

Dette er en helt særlig sammensætning til dig, der virkelig ønsker svar NU og som ikke kan vente to år på at få en privat seance. Du kan få besvaret alle typer spørgsmål, uanset om det omhandler kærlighed, familie, kontakt, karriere eller svar fra de kære afdøde. Intet er for stort eller småt, kom endelig med dit spørgsmål, og Rikke er klar med svar til DIG!

Du får denne aften:
– Et spørgsmål besvaret af Rikke
– 2 intense øvelser / meditationer til at skabe fokus og ro i dit sind
– Et foredrag om hvordan man samarbejder med den åndelige verden og selv finder svar på de spørgsmål, der dukker op i livet

Dette er den eneste aften, hvor alle i blandt publikum er garanteret at få kontakt/besvaret deres spørgsmål, og der er derfor et meget begrænset antal pladser.

” CLAIRVOYANTEN LIVE – EXCLUSIVE ” aftenerne er ekstremt intense og underholdende, og alle mennesker i alle aldre er hjertelig velkomne til disse arrangementer.

Ønsker du at give dine medarbejdere en unik oplevelse til en privat aften? Kontakt mig og få et tilbud der passer til dit firma.

“Jeg har aldrig set et medie der gav så klare beskeder som dig så det var en meget stor oplevelse for mig – særligt da jeg også fik en besked fra min far, som jeg savner så meget.”

-Poul, skolelærer

“(…) selvom jeg ikke fik kontakt til en kær afdød denne aften, så var det en kæmpe oplevelse at opleve energien, følelserne og at hører de smukke historier rundt i salen.”

-Janni, sekretær

Datoer for clairvoyanten live - exclusive

KUN 14 PLADSER, ALLE FÅR SVAR

Dato
Tid
Pris
09. December 2021 (FULDT BOOKET)
19:00 – 21:00
650,-

Adresse & info

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"