Clairvoyance i hverdagen - Odense & København

Hør om spiritualitet i hverdagen og historien bag bogen

Kom med til nogle øjenåbnende åndelige aftener, hvor jeg inviterer clairvoyance ind i din hverdag. Jeg giver dig bevidsthed om tegn, øvelser og clairvoyantiske budskaber til en mere bevidst hverdag.

De kære afdøde kommer vi også ind på, og ikke mindst den bevidsthed, der skal til for at skabe en tættere kontakt med dem i din hverdag.

Endelig får du et indblik i den 10 år lange rejse, der er gået forud for den bog jeg har skrevet om netop clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen.

Det sker tirsdag d. 28/3 i min praksis i København og torsdag d. 20. april 2023 på Solvognen, Kronprinsensgade 7 i Odense.

Spiritualitet og meditation

Spiritualitet i hverdagen handler om hvordan vi alle igennem vores liv kan bruge den åndelige verden som hjælpere og guides i alt hvad vi gør.

Jeg laver også en sjælelys-meditation, så I kan se og mærke hvordan spiritualitet i hverdagen giver energi, fokus, retning og guidance.

Meditation er et enkelt men meget kraftfuldt spirituelt værktøj, som alle kan lære at bruge, og som de fleste sætter stor pris på at bruge i hverdagen.

BEMÆRK: Pladser/billetter til dette event sælges kun forud online via dette link.

Signering af bøger

Midtvejs er der en pause med kaffe, te og snacks.

Derefter fortæller jeg om hvordan du kan følge den spirituelle vej i dit liv, hvordan spiritualitet kan tilvælges i forskelligt omfang, og hvilket udbytte der kommer af det.

Det hele rundes af med en afslutning og mulighed for bogsignering – enten af en bog du allerede har købt, eller en du køber til eventet.

Datoer for eventet

Type
Dato & tid
By
Pris
Clairvoyance i hverdagen
28. Marts 2023 – 19:30-21:30
København (i min praksis)
250,-
Clairvoyance i hverdagen
20. April 2023 – 19:30-21:30
Odense (Solvognen, Kronprinsensgade 7)
250,-

TILMELD DIG

MIT NYHEDSBREV