Clairvoyance i hverdagen - Odense & København

Hør om spiritualitet i hverdagen og historien bag bogen

Kom med til nogle øjenåbnende åndelige aftener, hvor jeg inviterer clairvoyance ind i din hverdag. Jeg giver dig bevidsthed om tegn, øvelser og clairvoyantiske budskaber til en mere bevidst hverdag.

De kære afdøde kommer vi også ind på, og ikke mindst den bevidsthed, der skal til for at skabe en tættere kontakt med dem i din hverdag.

Endelig får du et indblik i den 10 år lange rejse, der er gået forud for den bog jeg har skrevet om netop clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen.

Dato for næste event kommer her på siden snarest.

————–

Du booker din plads via knappen herunder (åbner min OnlineBooq). Bemærk at der kun kan bestilles én plads pr. bestilling, så ønsker du at booke flere pladser, skal det gøres over flere bestillinger.

Spiritualitet og meditation

Spiritualitet i hverdagen handler om hvordan vi alle igennem vores liv kan bruge den åndelige verden som hjælpere og guides i alt hvad vi gør.

Jeg laver også en sjælelys-meditation, så I kan se og mærke hvordan spiritualitet i hverdagen giver energi, fokus, retning og guidance.

Meditation er et enkelt men meget kraftfuldt spirituelt værktøj, som alle kan lære at bruge, og som de fleste sætter stor pris på at bruge i hverdagen.

BEMÆRK: Pladser/billetter til dette event sælges kun forud online via dette link.

Signering af bøger

Midtvejs er der en pause med kaffe, te og snacks.

Derefter fortæller jeg om hvordan du kan følge den spirituelle vej i dit liv, hvordan spiritualitet kan tilvælges i forskelligt omfang, og hvilket udbytte der kommer af det.

Det hele rundes af med en afslutning og mulighed for bogsignering.

BEMÆRK:

Foruden stor spirituel indsigt får du min spirituelle notesbog og et af mine spirituelle budskabskort. Selve bogen “Find ind til sjælens lys” er ikke inkluderet, men den kan du enten købe online her eller til eventet.

Det siger deltagerne

“Tusinde tak for en sjælevarm aften. Jeg lærer noget nyt hver gang jeg er i dit nærvær. Og får følelsen af frihed. lethed og kærlighed inden i. Glæder mig til gensyn.” – Line S.

“Tak for en helt fantastisk aften. Wauu”. – Katrine A.

“Fantastisk spirituel aften”. – Charlotte S.

“Er så inderligt taknemmelig for opleve dig i torsdag.  Vitterlig en kæmpe energifyldt og berigende oplevelse. Den rør mig inderligt og ligeså Mathilde. Du er så oprigtig nærværende, ligetil og et kæmpe lys og inspiration.” – Camilla H.

Datoer for eventet

Type
Dato & tid
By
Pris
—-
Ny dato kommer snarest
TBD
399,- inkl. notesbog & budskabskort

Vigtig info

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"