Healing

Individuel Reiki healing

Reiki er en 2500 år gammel healingteknik, fundet af dr. Mikao Usui. Reiki er japansk og betyder universel (rei) livsenergi (ki) og bruges til naturlig helbredelse samt spirituel udvikling. Under en individuel reiki healing trækker reikihealeren universel energi til klienten, således at energierne finder de steder i kroppen, hvor ubalancen er. En behandling virker meget afslappende og afstressende.

De positive egenskaber ved Reiki healing er:
– Skaber balance mellem krop og sjæl
– Renser kroppen for unødvendige affaldsstoffer
– Styrker immunforsvaret
– Fjerner både psykiske og fysiske blokeringer
– Styrker kroppens naturlige helbredelse
– Virker både legemeligt og emotionelt
– Hver behandling er individuel og unik
– Virker på alle mennesker – voksne som børn, såvel som på planter, mineraler og dyr.
– Er en effektiv, behagelig, holistisk behandlingsform

Prisen for en Reiki healing er kr. 1.600,- for 50 min.

Fjernhealing

Fjernhealing fungerer på samme måde og har samme effekt som en reiki healing – eneste forskel er, at vi ikke er fysisk sammen.
Når du bestiller din fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt som passer dig godt at modtage fjern-healingen på, og så bliver energipakken med healing sendt til dig på det tidspunkt.
Denne form for healing er effektiv, hvis du mangler energi i hverdagen, men kan også bruges, hvis du står og skal gennemføre en jobsamtale, eksamen eller præsentation, hvor du føler, at du godt kan bruge noget ekstra energi.

Prisen for en fjernhealing (varighed 30 min.) er kr. 600,- og skal betales inden fjernhealingen finder sted.

Individuel healingsclairvoyance

Healingsclairvoyance er det samme som individuel healing, men her vil jeg samtidig oprette kontakt til den åndelige verden og videregive oplysninger samt budskaber (læs mere om clairvoyance her). For at opnå det fulde udbytte af en healingsclairvoyance ligger du på en briks under behandlingen.

Prisen for en healingsclairvoyance af 50 min. varighed er kr. 2.350,- Ønsker du en 90 min. healingsclairvoyance er prisen kr. 2.800,- (kun ved forudbestilling).

Energi-boost

En unik behandling der kombinerer healing og meditation. Du bliver guidet ind i en meditativ tilstand og derefter vil din krop og sjæl blive fyldt med fornyet energi.

Denne behandling er ekstra effektiv i et forløb:
3 behandlinger á 50 minutters varighed 6.000,- (du sparer 1050,-)*
*Tilbuddet gælder kun ved samlet køb

Prisen for en energiboost-behandling af 50 min. varighed er kr. 2.350,-. Ønsker du en 1½ t. behandling er prisen 2.800,- (kun ved forudbestilling)

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"