Referencer

Hvad siger mine klienter?

“Rikke var SPOT ON på så mange ting, og nævnte navne, setups og arbejde hun intet kunne vide om.
Rikke her virkede 100% for og på mig.”

-Mascha Vang, blogger

“Jeg fløj hjem fra min healing ved dig og har fløjet lige siden – håber ikke at jeg lander igen, ellers må jeg jo kigge forbi dig igen.”

-Stine, selvstændig

“Jeg har aldrig set et medie der gav så klare beskeder som dig så det var en meget stor oplevelse for mig – særligt da jeg også fik en besked fra min far, som jeg savner så meget. 

-Poul, Skolelærer

“(…) selvom jeg ikke fik kontakt til en kær afdød denne aften, så var det en kæmpe oplevelse at opleve energien, følelserne og at hører de smukke historier rundt i salen. “

-Janni, sekretær

“Tak! Det er altid så givende og lærerigt at komme hos dig – jeg føler virkelig at jeg er kommet langt og er selvfølgelig klar over at det er en on going process. Tænk at man kan lære og flytte sig så meget ved meditation – fantastisk gave – tak! 

-Anette, optiker

“Meditationerne ved dig har hjulpet mig til at have mere balance, ro og overskud i min hverdag. Vil anbefale det til alle – eneste problem er at det er stærkt vanedannende :)”

-Julie, selvstændig

“Vi havde meget uro i lokalerne og mine ansatte følte sig ikke trygge når de gik rundt. Rikke fornemmede alt hvad vi også har fornemmet og efter hendes besøg har ingen af os kunne mærke noget ubehageligt. Til gengæld vælter pengene nu ind i butikken. Hun er for vild! Tak til dig Rikke! 

-Linse Kessler, reality stjerne

“Vil bare lige fortælle at det var en kæmpe oplevelse at være til meditation ved dig i sidste uge. Jeg har været høj på energi lige siden og glæder mig allerede til næste gang. “

-Hanne, psykolog

“En regression er noget af det bedste du kan give dig selv! Rikke guidede mig ned og jeg har nu engang for alle sluppet mine “spøgelser” fra barndommen.

-Henrik, håndværker

“(…), men at komme tilbage til de tidligere liv gav mig en kæmpe forståelse af hvem jeg er idag og hvorfor jeg nogle gange reagere som jeg gør. Har fået en masse at arbejde med og jeg er klar til at tage opgaven op. “

-Helle, receptionist

“Tak for alt den ro i kroppen du gave mig. Jeg har siden haft meget mere fokus og overskud til at nå mine mål.

-Erik, kok

“Kære Rikke.
Det er nu et år siden jeg var til en Tarotkort læsning ved dig, og måtte bare skrive til dig for at sige hvor vild du er! Alt hvad du sagde er “gået i opfyldelse” og jeg er så lykkelig. Tak fordi du fik mig på rette vej! “

-Simone, ergoterapeut

“Jeg mødte op en smule skeptisk, men blev hurtigt overbevidst om at der er mere mellem himmel og jord, og at Rikke har direkte kontakt til det. Tak for den indsigt du har givet mig.”

-Ulla, sygeplejerske

“Jeg havde en fantastisk oplevelse ved dig forleden dag. Din energi gav mig en ro, jeg ikke har følt længe og for først gang i lang tid har jeg sovet om natten. Tak Rikke!”

-Jette, pædagog

“Rikke er den ægte vare – ingen tvivl om det! Hver gang har jeg fået nogle helt konkrete oplysninger, som har vist sig at være overvældende rigtigt og flyttet mig videre derhen hvor jeg gerne vil.”

-Mimi, selvstændig

“Du skal vide, at det var en kæmpe oplevelse for mig, at være til clairvoyance hos dig i mandags. Fantastisk.
Tak fordi du tog dig så godt af mig.”

-Hans, erhvervsdrivende

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"