Clairvoyance

Spirituel indsigt

Til en clairvoyance kan alle problemstillinger tages op, såsom: job, familie, kærlighed til sig selv og andre, samt helbred og psyke. Fylder en konkret situation meget her og nu, kan dette også tages op.

Jeg vil under en clairvoyance altid starte med at oprette kontakt til den åndelige verden, og ved hjælp af dem guide og fortælle dig/jer om for, nu- og fremtid.

Individuel clairvoyance

Til dig der ønsker spirituel indsigt om dit eget liv. Her vil jeg gennem kontakt til dine nære afdøde kanalisere klare budskaber frem. Det er kernen i din clairvoyance. I tæt samarbejde med mine guider – opbygges et klart billede af hvor du er nu, og hvilken retning du skal følge mod en smuk fremtid.

Ingen kender dine rødder så godt som nære afdøde sjæle.

Der er mulighed for gratis at få optaget hele clairvoyancen, da du ofte ikke vil kunne huske det hele. Denne lydfil vil blive e-mailet til dig umiddelbart efter clairvoyancen. Du har også mulighed for at tage notater under clairvoyancen.

Pris:

  • 30 minutter 1.650 kr.
  • 45 minutter 2.350 kr.
  • 75 minutter 3.950 kr.

Bemærk venligst, at jeg lige nu har ca. 8 måneders ventetid på alle behandlinger og seancer, så hold øje med datoen og årstallet, du booker din tid i.

Clairvoyance for par

Opnå spirituel indsigt sammen som par. Ligesom ved en individuel seance, vil kontakten til den åndelige verden frembringe klare budskaber til jer som individer, men også sammen som par. Par-clairvoyance fungerer godt, hvis I har nogle gnidninger som par, blot ønsker indsigt om jeres fremtid eller ønsker at støtte den anden i en svær tid.

Denne form for clairvoyance kan minde om parterapi, men på et mere åndeligt og spirituelt plan.

Pris:

  • 45 minutter 2.900 kr.

Bemærk venligst, at jeg lige nu har ca. 8 måneders ventetid på alle behandlinger og seancer, så hold øje med datoen og årstallet, du booker din tid i.

Spirituel familieseance

Kom tættere på hinanden som familie. Er I flere end to personer, vil en familie clairvoyance være med til at binde jer ekstra meget sammen som familie, og opnå større forståelse af jer som individer og i familiemønstrenes fællesskab.

Få mere indsigt i familiens dynamikker, forskelligheder og jer som en samlet enhed. Gennem kontakt til den åndelige verden, vil tydelige budskaber komme frem – så I sammen vil stå stærkere.

Pris

  • 45 minutter 2.900 kr.

Bemærk venligst, at jeg lige nu har ca. 8 måneders ventetid på alle behandlinger og seancer, så hold øje med datoen og årstallet, du booker din tid i.

Privat klarsyns-aften

En platforms-clairvoyance henvender sig primært til firmaer, loger, vennegrupper, foreninger, personalegrupper, mm. som ønsker en større indsigt i den spirituelle verden.

Til disse arrangementer vil I kunne opleve afdødkontakt, tarotkort læsning, aura læsning, clairvoyantiske budskaber mm. Der vil som ofte til disse arrangementer være mennesker til stede, du ikke kender og derfor ikke har lyst til at dele dine mest personlige ting med, disse dybt personlige oplysninger fortælles naturligvis ikke i gruppen, men evt. under fire øjne senere.

Alle vil gå fra arrangementet med opløftet energi og brugbare redskaber til nu og fremtiden.

Deltagerantallet varierer, men min erfaring viser, at ca. 8-16 personer er et ideelt tal. Vær gerne et par stykker om at dele oplevelsen. Varighed ca. 1½ time.

Ønsker du et lignende arrangement med flere deltagere, så ring eller send en mail, og vi kan aftale nærmere.

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig for at aftale nærmere omkring en privat klarsynsaften.

Prisen for en privat klarsynsaften er kr. 10.000,- (+ kørsel)
Ring eller send en mail, og vi vil finde et passende tidspunkt samt tilføje dine specielle ønsker for aftenen.

Spørg Clairvoyanten

Søger du akut svar på en problemstilling i dit liv? Så har du som noget nyt mulighed for at sende mig dit konkrete spørgsmål via e-mail, og jeg vil besvare dit spørgsmål inden for 72 timer. Du kan spørge om alt mellem himmel og jord, hvad end der ligger dig på sinde, men vær opmærksom på, at jeg af etiske oversager kun kan stille ind på dig og ikke på andre personer, men kun på dit forhold til personen. Det er heller ikke muligt at stille spørgsmål omkring afdødkontakt.

Prisen for ét spørgsmål er 260,- og du kan stille op til tre spørgsmål pr. mail.
Vær venligst opmærksom på, at ingen spørgsmål vil blive besvaret, før du har bestilt og betalt dine spørgsmål via linket herunder. 

Telefon clairvoyance

Telefonclairvoyance egner sig bedst til helt konkrete spørgsmål eller emner. Den tager typisk 10-15 min. pr. session. Til forskel fra den normale clairvoyance er det her kun enkelte spørgsmål, der kan besvares og kun efter aftale

En telefonclairvoyance foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt, hvor der er ro omkring dig, og hvor du har ro i dine tanker. Du har bedst mulighed for at huske oplysningerne ved at skrive disse ned i notatform.

Prisen for telefonclairvoyance er kr. 700,- for det første kvarter (15 min.) og derefter kr. 650,- pr. påbegyndt kvarter (15 min.)

Du er hjertelig velkommen til selv at optage telefonseancen på din mobiltelefon eller anden elektronik, der kan optage i baggrunden.

Hvad siger mine klienter?

Mit møde med Rikke gav mig en hel del. Hvis jeg skal vælge ét ord at sætte på oplevelsen er det RO. Rikke gav mig ro. Jeg kom til Rikke da jeg var fuld af fortvivlelse og usikkerhed i forbindelse med mit arbejdsliv. Men Rikke gav mig ro. Ikke fordi hun kom med svarene på hvad der konkret ville ske eller hvordan tingene ville udfolde dig, men hun gjorde at brikker blev sat på plads inde i mit hovede - hvilket var det vigtigste. Jeg skal helt sikkert besøge Rikke Rasmussen igen. Alle burde ha en Rikke i sit liv, som de konsulterede en gang i måneden. Rikke kan noget!
- Lisbeth Østergaard
Jeg har via Rikke fået positiv indsigt i mit liv, hvad der sker omkring mig, hvad jeg skal holde fokus på og aller vigtigst et hjerteligt gensyn med min afdøde far, som jeg savner så pokkers meget.
- Pernille Teisbæk
Dette billede af Central Park i New York illustrerer meget godt min oplevelse med Rikke Rasmussen. Billedet beskriver min forretningsmæssige hverdag som ”businessmand” der farer rundt i byen – i den hektiske travle hverdag ude i gaderne, avenuerne med stress, forretning og aktivitet – men også muligheden af at søge den fred og ro til eftertanke der kan skabes i ”Parken”. Det er et åndehul hvor man får ro til at tænke og fordybe sig – være alene med sine tanker og som i Rikke´s univers en mulighed for at søge spirituel fordybelse og fred med mange ting. Man finder sig selv på en hel ny måde og Rikke skaber perspektiver som man ikke selv har tænkt, oplevet eller troet på. Rikke´s univers er et åndehul for sjælen.
- Henrik Busch
Jeg har tidligere været meget skeptisk over for mennesker, der kalder sig medier og clairvoyante, men da jeg mødte Rikke Rasmussen var jeg ikke i tvivl om, at hun er en åben kanal til en verden, de fleste af os har lukket ned for. Rikke bruger sine evner med største naturlighed og generøsitet, og så har hun en skøn humor. Hun er formidabel til at støtte mennesker i at åbne op for den spirituelle verden. Rikke har vist mig, at der er mere mellem himmel og jord, end jeg gik og troede, og det gør livet så usigeligt meget mere spændende og flerdimensionelt. Hun har gjort en forskel i mit liv- og det er jeg hende evig taknemmelig for.
- Hanne Frøyr, Psykolog og forfatter

Rikke Rasmussen

Clairvoyant, medie & healer

Jeg lærer dig givtige meditation, clairvoyance og healings-øvelser, som vil hjælpe dig til at øge dit energiniveau. Meditation vil give dig ro, balance og energi. Clairvoyancen giver dig indsigt her og nu og healingen er kilden til ren livsenergi.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"