Regression

Regression, tidligere hændelser

Formålet med en regression er at gå tilbage til tidligere hændelser, som kan påvirke den måde, vi lever på i dag.
Disse hændelser kan både være fra dette og fra tidligere liv. Nogle hændelser er man meget bevidst om, mens andre ligger dybere i ens bevidsthedslag. Tilfælles har de at de ofte (ubevidst) blokerer os og vores daglige handlinger her og nu.

En regressionsseance henvender sig til dig, som nogle gange stopper op i hverdagen og tænker; hvorfor handlede jeg lige, som jeg gjorde i den situation?
Til dig som har gået et sted, eller mødt et menneske og tænkt; det her er sket før.
Til dig der føler en følelse af fx. vrede, frustration, ensomhed eller arbejder meget med, at du føler, at du har to sider af dig selv.
Eller måske henvender en seance som denne sig til dig, der er meget nysgerrig og gerne vil vide, hvad du har lavet på jorden, før du var her som den, du er nu.

En regression varer 1,5 time, og prisen er kr. 3.900,-

“En regression er noget af det bedste du kan give dig selv! Rikke guidede mig ned og jeg har nu engang for alle sluppet mine “spøgelser” fra barndommen.”

-Henrik, håndværker

“(…), men at komme tilbage til de tidligere liv gav mig en kæmpe forståelse af hvem jeg er idag og hvorfor jeg nogle gange reagere som jeg gør. Har fået en masse at arbejde med og jeg er klar til at tage opgaven op.”

-Helle, receptionist

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"