Klarsynsdemonstration

Har du mistet en af dine kære?

Eller syntes du at den åndelige verden er interessant? Eller er du måske bare nysgerrig af sind? Så er en klarsynsdemonstration et oplagt arrangement for dig.

Til en klarsynsdemonstration vil jeg etablere kontakt til den åndelige verden og lade de afdøde, der gerne vil komme igennem til en eller flere deltagere i publikummet, komme frem. Efter en hurtig beskrivelse kommer de afdøde ofte med et personligt budskab, som man kan gøre god brug af med det samme eller ude i fremtiden. Jeg vil udover de spirituelle buskaber under klarsynsdemonstrationen også demonstrere tarotkortlæsning, hvor jeg vælger 1-3 personer fra publikummet, der hver trækker et kort. Ud fra tarotkortet vil jeg “tune” ind på vedkommende og give et nyttigt budskab.

Klarsynsdemonstrationerne er intense og underholdende og alle mennesker i alle aldre er velkomne til disse arrangementer.

Ønsker du at give dine medarbejdere en unik oplevelse til en privat klarsynsdemonstration? Kontakt mig og få et tilbud der passer til dit firma.

 

“Den vildeste aften!! Har været til klarsynsdemonstration med skønne Rikke Rasmussen! Havde håbet min mor bankede på og ville igennem – og DET GJORDE HUN! Det samme var min babyboy, som vi aldrig nåede at lære og kende. Har aldrig været i tvivl om at hun af og til besøger os og det fik jeg i den grad bekræftet i aften. Det var smukt og rørende, tårerne trillede og energierne summede på Aalborgs gamle kloster – TAK”

-Louise Nørgaard, kosmetolog og personlig træner

Datoer for klarsynsdemonstration

Dato
Tid
Pris
24. April 2024 [FULDT BOOKET]
19:00 – 20:30
299,-
22. August 2024
19:00 – 20:30
299,-
14. November 2024
19:00 – 20:30
299,-
Du booker din plads via knappen herunder (åbner min OnlineBooq). 
Bemærk at der kun kan bestilles én plads pr. bestilling, så ønsker du at booke flere pladser, skal det gøres over flere bestillinger.

Adresse & info

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"