Om Rikke Rasmussen

Clairvoyant, medie & healer​

Når jeg fortæller, at jeg arbejder som clairvoyant, medie og reiki-healer, bliver jeg ofte mødt af spørgsmålet om, hvordan jeg har fundet vej til den alternative verden. Jeg svarer altid, at jeg ikke har gjort noget særligt for at finde vej. Den alternative verden har snarere fundet mig. Jeg blev født i 1972 og er vokset op i en jysk familie, der har set den alternative verden som en naturlig del af det at være til. Min far er hypnotisør og min mor er NADA-behandler og clairvoyant. På min fars side er der sigøjnerslægtninge, der arbejdede med forudsigelser og healing allerede i en tidlig alder. På min mors side arbejdede min oldemor som clairvoyant med fokus på afdødkontakt, og hun levede og åndede for at demonstrere, at der fandtes mere imellem himmel og jord.

På linje med mange af mine familiemedlemmer har jeg altid haft en stor interesse i at arbejde med mennesker. Jeg startede med at uddanne mig til pædagog og arbejdede herefter i en årrække med børn, unge og voksne, der havde særlige behov. Senere faldt det mig helt naturligt at tage en clairvoyant- og medieuddannelse for at supplere mine medfødte evner med en mere teoretisk og dybdegående viden.

Jeg har arbejdet professionelt som clairvoyant, medie og reiki-healer i mere end 15 år. Jeg fokuserer fortsat på at styrke mit arbejde gennem studier, spirituelle rejser, netværk, arbejde i åndelige cirkler og meget mere. Jeg har blandt andet gennemgået et intenst meditationskursus i Indien og opholdt mig meget i Asien for at lære mere om den 5000 år gamle meditationskunst.

Jeg er desuden en del af de uafhængige clairvoyance-skoler. Kvalitet, faglighed og etik er i højsædet.

Rent personligt har mit arbejde hjulpet mig til at finde ind til min dybeste identitet og styrket mit personlige værdigrundlag. Jeg betragter det som en fantastisk gave, at jeg med mine evner kan støtte mennesker i at finde vej gennem deres psykisk betingede udfordringer og hjælpe dem med at identificere deres personlige styrker og udviklingspotentialer.

 

Hvad siger mine klienter?

Rikke er den ægte vare - ingen tvivl om det! Hver gang har jeg fået nogle helt konkrete oplysninger, som har vist sig at være overvældende rigtigt og flyttet mig videre derhen hvor jeg gerne vil.
- Mimi, selvstændig
Du skal vide, at det var en kæmpe oplevelse for mig, at være til clairvoyance hos dig i mandags. Fantastisk. Tak fordi du tog dig så godt af mig.
- Hans, erhvervsdrivende
Rikke var SPOT ON på så mange ting, og nævnte navne, setups og arbejde hun intet kunne vide noget om. Rikke her virkede 100% for og på mig
- Mascha Vang, blogger

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"