Husrensning

Husrensning

Sker der mystiske ting i din bolig, som du ikke umiddelbart kan finde en forklaring på? Føler du dig somme tider eller altid utilpas? Er dine børn eller dyr urolige eller oftere syge end de plejer? Bliver der flyttet rundt på dine ting?

Der kan være tale om at en afdød person, som ikke er gået helt over “på den anden side”, og som laver om på dit liv og din hverdag.

Under husrenselse kommunikerer jeg med den afdøde og sørger for at befri den fra dens nuværende situation, så den kan komme videre. Dette vil genskabe ro og harmoni i jeres liv.

En husrenselse varer 1-1½ time og koster kr. 3.800,- + kørsel.

Læs mere om hvordan en husrensning foregår (under videoen ⤵️)

Se min husrensning af Aarhus Teater og
Horsens Statsfængsel i DR2-programmet 'Dæmonernes Nat' (2019).

Sådan foregår en husrensning 

Når jeg tager ud for at lave en husrensning, starter jeg med at mærke efter udenfor bygningen. Er der noget på grunden og i området? Har der ligget en gård, været udkæmpet et krigsslag eller noget andet, der kan efterlade nogle kraftige energispor?

Dernæst mærker jeg om der er tidligere beboere, nogen der forstyrrer og ikke har forladt matriklen og lever videre i gråzonen (zonen mellem det jordiske og mellem-astral niveauet)

Jeg undersøger også om der er afdøde fra de nuværende beboere. Det kan være nære venner eller familie – nogen der er på besøg, ønsker at følge med i hverdagen, eller blot fortælle at alt er ok.

Der kan også være energispor inde i et hus. Jeg besøgte på et tidspunkt Harridslevgaard Slot, hvor man hver dag kl. 14 kunne høre hestehove på brostenene på gårdspladsen, efterfulgt af lyden af tidligere beboere, der løber hen til vinduerne – selv her i 2021.

Det viser at mange energispor stammer fra markante hændelser i fortiden – det være voldsomme, karakteristiske, eller hyppigt gentagede begivenheder.

(fortsættes >>)

 

Langt de fleste energispor kan fjernes, men nogle gange oplever jeg også energispor, der er så dybe og kraftige, at de kun svært eller slet ikke kan renses bort.

Når jeg har det fulde overblik og kender både de nuværende hændelser og fortidens spor, kan jeg begynde at arbejde effektivt og målrettet med husrensningen.

De afdøde sjæle, der ikke er på besøg i hjemmet, dvs. dem der er i gråzonen, bliver fulgt over i lyset og fulgt over til den eller de afdøde, der ønsker at tage imod dem. På den måde kan sjælen rejse i videre til sit næste bestemmelsessted, hvilket giver ro og fred i hjemmet. 

Dernæst bruger jeg tegnene og erfaringerne fra min Reiki mesterlærer-grad til at rense energien i alle rum, og dermed fjerne alt fra gamle energispor til tung energi. Jeg fylder dernæst stedet op med ny, frisk og levende energi i alle rum. 

Værelser, gange og afkroge fyldes med denne nye energi, men også med de kære afdøde fra den familie, der bor der lige nu, da de for det meste er velkomne.

Denne rensning er en markant positiv forandring, der ofte føles som troperegn, hvor alt gammelt bliver renset og skyllet væk, og efterfølgende tilført ny energi fra solen der bryder frem.

Alt dette giver beboerne en stærk følelse af at komme godt hjem i sit eget hjem.


Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"