Blog

Meditation i hjemmet

Karantænen varer fortsat ved. Vi kan se frem til flere uger endnu, hvor vi skal opholde os i vores hjem. Så hvad er mere oplagt end at udnytte tiden, og lade vores mentale batteri op?

Fra spildtid til kvalitetstid

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må?

Chakra – vejen til livsenergi

Vi er alle berørt af coronavirussen i disse dage, og det er en yderst uvant situation for os. Det er dog vigtigt, at vi ikke mister os selv i dét, der kan føles som et totalt kaos.

De 5 afgørende minutter

Vi fortsætter, hvor vi slap i sidste uge. I sidste uge kom vi omkring vores psykiske sanser og evner som mennesker, og hvordan vi kan bruge dem i en åndelig sammenhæng. Men hvordan udfolder vi så vores evner i praksis, og udnytter deres enorme potentiale?

Har du evner?

Det er sikkert ikke et spørgsmål, du går og stiller dig selv. Men jeg har en lille hemmelighed, som jeg gerne vil fortælle dig – ja, det har du!

Far og søn i hver sin verden

Jeg har for nyligt fået min dejlige praksis istandsat. I den forbindelse får jeg besøg af Michael, der skal stå for at slibe gulvene. En

Krystalkuglens Kraft

Krystalkuglen kan spores helt tilbage fra 800- til 1300-tallet blandt sigøjnere, hvor man kan se, hvordan de brugte den til forudsigelser og fremtidsspåning.

Sjælero

I Danmark har vi tradition for, når folk afgår ved døden, at de begraves inden for relativt kort tid. De kan næsten føles levende og

Lad dig fejre!

Jeg har altid været fuldstændig hysterisk omkring fejringen af ens fødselsdag. ”Det er din fødselsdag, så du skal da fejres!”, tænker jeg altid. Det er