Energi-workshop - Find ind til sjælens lys

Energi-workshop - Find ind til sjælens lys

Savner du energi og overskud – både til hverdagen, men også til at leve dine drømme ud? Gennem min lange erfaring med clairvoyance og åndelig guidance ved jeg, at manglende energi og overskud ofte hører sammen med manglende fokus og selvindsigt.

Med udgangspunkt i metoderne i spirituelle bog Find ind til sjælens lys – Clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen har jeg lavet denne 1-dags workshop, hvor jeg deler ud af nogle enkle, men meget effektive redskaber til at genskabe fokus, øge selvindsigten og på den måde skabe ny energi.

Det er noget du vil kunne bruge i hverdagen såvel som når du har brug for ekstra meget overskud til at gennemføre et projekt eller en realisere en livsdrøm.

Øvelserne består både af teknikker, du kan udføre hjemme og af teknikker, du kan bruge ude i naturen, hvor der er masser af energi og kraft at hente. Fordelene ved at højne din energi er bl.a.:

• Øget fokus og overskud 
• Større  selvindsigt
• Klarhed og ro 
• Forbedret koncentration 
• Øget velvære

Teknikkerne og redskaberne er lette at gå til og lige til at integrere i din hverdag. De kræver kun, at du ønsker at arbejde med dig selv og har lyst og mod til at turde lytte til dig selv.

Så kom og mærk den intense spirituelle energi sammen med ligesindede, og få tusindvis af guldkorn til en mere energifyldt hverdag, en lækker frokost og selvfølgelig min spirituelle notesbog.

Hvad siger de tidligere deltagere?

Tak for den skønneste spirituelle energiworkshop i dag. Det var lige hvad min krop og sjæl havde brug for. Kan på det varmeste anbefale denne workshop.
- Ida Krak, personlig træner
Inderlig, utrolig, ubeskrivelig, magisk, fantastisk. Ved ikke rigtig om der er andre ord, jeg ellers skal sætte på oplevelsen på denne workshop. Jeg får et sug i maven af begejstring hver gang jeg tænker på denne dag. Formiddabel videreudvikling at turde give slip på sig selv, er så givende, finder ikke de rette ord af følelsen. Fedeste oplevelse, som jeg igen vil deltage i, når næste mulighed opstår. Du er en ener, Rikke.
- Laila Sørensen

Datoer for denne spirituelle workshop

Dato
Tid
Pris
07. Marts 2024
10:00-16:00
2.650,-

Adresse & info

Min praksis på Ryesgade 72, 2100 København Ø

BEMÆRK: Døren åbnes 20 min. før arrangementets start.

Rikke Rasmussen

Clairvoyant, medie & healer

Jeg lærer dig givtige meditation, clairvoyance og healings-øvelser, som vil hjælpe dig til at øge dit energiniveau. Meditation vil give dig ro, balance og energi. Clairvoyancen giver dig indsigt her og nu og healingen er kilden til ren livsenergi.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"