Dagen Budskab

Dagens spirituelle budskab er til dig, der ønsker regelmæssig inspiration, guidance og små venlige skub og løft fra den åndelige verden. 

Budskaberne kommer i kort og konkret form, som du nemt kan bruge til at skabe ny energi, ny retning og ny glæde i din hverdag. De vil også hjælpe dig med at leve i større harmoni med din spiritualitet og dine clairvoyantiske evner. 

Jeg vil kort og godt give dig clairvoyantiske budskaber og øvelser til udvikling af dine evner, din indføling og dine spirituelle sanser (klarsyn, klarhørelse, klarfølelse, klarsmag og klarlugt)

Samtidig vil dagens budskab indeholder også tips, udtalelser og citater om clairvoyance, kanalisering, afdøde kontakt, meditation og healing.
Alt dette vil berige dig og guide dig til et mere positivt, meditativt, opløftende, energifyldt, kærligt og spirituelt liv.

Praktisk:

Helt lavpraktisk modtager du dagens budskab i din e-mail alle hverdage. I weekenderne udkommer dagens budskab ikke, så der får du ro og tid til at fordøje det, du har modtaget i ugens løb. 

 Du får en masse spirituelle budskaber, svarende til en værdi af 13.000 kr. Så sign dig op allerede nu og vær med fra starten. 

Pris pr. måned | Dagens Budskab

DKK 399,00 (inkl. moms)

Pris pr. år | Dagens Budskab

DKK 3.588,00 (inkl. moms)

Udtalelser:

De varmeste anbefalinger herfra. Hver dag er fyldt af fantastiske budskaber med vidunderlig læring. Så meget læring og selvudvikling 🙂

 – Jane H.

Jeg ser frem til det hver dag (og håber der en dag kommer et helt specielt budskab til mig). Jeg gemmer mig lidt på toilettet eller stillerum på arbejdet for at tage dine budskaber ind. De er meget fine så er jo allerede afhængig. Det er jo fordi, at jeg ved, at du er den ægte vare <3
Jeg synes formatet er så fint og enkelt, det går rent ind, kæmpe applaus til dig.

– Bettina

Jeg modtager Dagens Budskab hver morgen i min indbakke, og er dybt taknemlig for hver og et, der er med til at gøre dagen anderledes ♥️♥️🌟🌟🌟

 – Petra P.

.

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"