Dit kort

Dit kort

300,00 kr.900,00 kr.

Online læsning og tydning af tarotkort

I DIT KORT kan du bestille op til tre kort, som vil give dig budskaber og indsigt.

Du kan enten vælge et “åbent kort”, der giver dig et generelt budskab du kan bruge her og nu, eller du kan vælge at stille spørgsmål til dine tarotkort, hvis du har noget helt specifikt du ønsker indsigt omkring.

Du er hjerteligt velkommen til at få indsigt omkring lige det emne du har brug for, hvad end det er kærlighed, arbejde, familie, udvikling, etc. BEMÆRK: Der bliver ikke lavet afdøde-kontakt via denne service.

Hvordan foregår det?

Når jeg har modtaget din bestilling vil jeg trække kort for dig, læse dem, hente budskaber ned og sende svaret retur til dig, sammen med et billede af kortet. Du vil modtage svaret indenfor 72 timer.

BEMÆRK: I tilfælde af at jeg vurdere at dit stillede spørgsmål er for åbent, vil jeg skrive retur til dig, for at bede om et mere konkret spørgsmål, for at sikre at du får den mest brugbare besvarelse. I det tilfælde kan der gå op til 72 timer fra at jeg modtager svar fra dig, til du får svar på dit spørgsmål.

Efterfølgende sender jeg også det/de kort til dig, som jeg trak, så du har dem som en god påmindelse om de budskaber du har fået.

Prisen pr. kort er 300,-

Vil du vide mere om englekort, tarotkort og orakelkort?

Man har beviser på at tarotkort stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. Dengang brugte de fleste europæere kortene som spil, mens kun italienerne og egypterne brugte tarotkort til deres egentlige formål; som et hjælpemiddel til at se folks fremtid.

I det 18. århunderede blev kortenes spirituelle kraft mere anderkendt, og op igennem 1900-tallet er tarotkort og deres formål og egenskaber blevet endnu mere udbredt i takt med den øgede udbredelse af spiritualitet.

I dag er tarotkort fast inventar i mediernes værktøjskasse – nogle bruger udelukkende kortene til at give clairvoyantiske læsninger, mens andre bruger tarotkort som et hjælpemiddel til at få et bedre billede af personen.

Er du interesseret i at købe dine egne kort, kan du se mit udvalg her.

    Reset options

    Stil dit / dine spørgsmål i feltet herunder

Vælg antal

1 kort, 2 kort, 3 kort

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"